کارشناسان روس: برای سفر به مریخ باید متحد شد

0
184

کارشناسان فضایی روسیه معتقدند با توجه به سنگینی هزینه و پیچیدگی فنی کار, برای پرتاب سفینه‌ای سرنشین‌دار به طرف مریخ باید همچون ایستگاه فضایی بین‌المللی, سازمان‌های فضایی روسیه, آمریکا و اروپا متحد شوند.

ویتالی سمینوف معتقد است تسخیر سیاره سرخ باید مانند ایستگاه فضایی بین‌المللی طرحی بین‌المللی به شمار آید. وی با اشاره به طولانی‌ترین سفر فضایی، یعنی پرواز 437 روزه والری پولیاکف فضانورد روسی در ایستگاه فضایی میر می‌گوید: روسیه تجربه ارزنده‌ای در پزشکی فضایی دارد.

نیکلای آنفیموف یکی دیگر از کارشناسان فضایی روسیه می‌گوید روسیه در حال توسعه پرتاب کننده سنگین آنگارا با قابلیت پرتاب 5/28 تن است که برای این پروژه مناسب به نظر می‌رسد.

کارشناسان حدس می‌زنند پرواز سرنشین‌دار به مریخ حدود 20 میلیارد دلار هزینه در بر داشته باشد. براساس طرح اولیه این سفر به دو پرتاب نیاز دارد: یکی برای سفینه حامل تجهیزات و وسایل مورد نیاز و دیگری برای فرستادن سفینه سرنشین‌دار.

این سفینه 6 خدمه خواهد داشت. سه نفر از آنها در مداری در اطراف مریخ باقی می‌مانند و سه نفر دیگر برای مدت 30 تا 60 روز به سطح مریخ خواهند رفت. فضانوردان باید از یک مریخ نورد، برای حرکت روی مریخ و تفحص درباره سطح آن استفاده کنند.

ایگور متروفانف از موسسه تحقیقات فضایی مسکو با اشاره به این که آب بخش حیاتی برای سفر انسان به مریخ بشمار می‌رود می‌گوید، اکتشافات جدید کاوشگران بدون سرنشین که حاکی از وجود آب در مریخ است اعتقاد کارشناسان به کارآیی این برنامه را راسخ‌تر کرده است.

به گزارش ایسنا، آناتولی گریگوریف متخصص پزشکی فضایی در موسسه بررسی‌های پزشکی و زیست‌شناسی می‌گوید اگرچه انتظار نمی‌رود که فضانوردان در سیاره سرخ با موجودات خارق‌العاده فضایی مواجه شوند ولی کسی امکان روبرو شدن آنها با نوعی از حیات را منتفی نمی‌داند. وی می‌افزاید اطلاعات اخیر مبنی بر وجود آب در سطح مریخ به معنی آن است که امکان حیات حداقل برای موجودات ذره‌بینی ممکن است.