روحانی كاندیدای قطعی اصلاح‌طلبان شد

0
264

رییس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: بعد از پیشنهادات مختلف رای‌گیری کردیم و در نهایت آقای روحانی به اتفاق آرا نامزد جریان اصلاحات شد.

به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف در جلسه‌ای عنوان کرد: گفتمان اصلاحات به عنوان یک گفتمان اصیل که در صحنه‌های انقلاب و در صحنه‌های سیاسی مورد اقبال بود، در دهه ۹۰ رویکرد جدیدی را در نظر گرفت که براساس واقعیـت‌ها و توجه بیش‌تر از گذشته به منافع ملی بود.

او افزود: با رویکرد جدید در انتخابات ۹۲ شرکت کردیم و کاندیدای ما در روزهای آخر به نفع روحانی کنار کشید و یک نتیجه ارزشمندی را در گام اول گرفتیم. در همان روزهای حادثه ۲۴ خرداد استمرار این رویکرد در دستور کار قرار گرفت. راهبرد ما حمایت از روحانی شد و هدف‌گذاری دوم، اسفند ۹۴ بود که در این مسیر گام دوم را بهتر از گام اول برداشتیم.

رییس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با بیان اینکه دستاورد گام دوم تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری برای فرماندهی این جریان بود، گفت: نتیجه‌آن انتخابات سال ۹۴ بود. استمرار این رویکرد در گام سوم انتخابات اردیبهشت ۹۶ است.

او گفت: چندین ماه ارزیابی و آسیب‌شناسی عملکرد شورای عالی سیاست‌گذاری در دستور کار قرار گرفت و ادامه کار این شورا برای راهبردی جریان اصلاحات به تصویب رسید. در گام سوم چه کنیم؟ با تحلیل دولت روحانی به این نتیجه رسیدیم که از ادامه فعالیت دولت یازدهم حمایت کنیم.

عارف یادآور شد: یک کارجدی را در دو ماهه گذشته انجام دادیم. ابتدا هیات رییسه شورای عالی با روحانی دیدار و بحث‌های خوبی داشتیم و بعد با نماینده یا نمایندگان ایشان دیدار داشتیم و در نهایت کمیته سه نفره از شورا مامور شد با نمایندگان روحانی بحث و در مورد اشتراکات به نقطه اشتراک برسیم.

او خاطرنشان کرد: امشب جلسه فوق‌العاده شورای عالی را داشتیم و در هفته گذشته بحث نامزد جریان اصلاحات مطرح بود اما ابهاماتی وجود داشت تا در این جلسه این مباحث بررسی شود. در جلسه امروز همه اعضا حضو داشتند و تصور می‌شد جلسه کوتاهی باشد اما دو ساعت و ربع طول کشید و همه نقطه نظرات خود را مطرح کردند و در نهایت بعد از پیشنهادات مختلف رای‌گیری کردیم و در نهایت آقای روحانی به اتفاق آرا نامزد جریان اصلاحات شد.

عارف تاکید کرد: فردا ما جلسه فراکسیون امید با‌ آقای روحانی را خواهیم داشت. بعدازظهر جلسه شورای استان‌ها را خواهیم داشت و درباره چگونه عمل کردن در انتخابات شوراها و ریاست جمهوری کار می‌کنیم تا حرکت جدی برای انتخابات را آغاز کنیم. البته تا زمان تبلیغات قانونی کاری نخواهیم کرد اما بسترها را ایجاد خواهیم کرد.

او در پاسخ به سوالی در مورد نامزد پوششی جریان اصلاحات گفت: قطعا ما نمی‌توانیم هیچ فردی را از کاندیدا شدن منع کنیم. حتی نزدیک‌ترین دوستان اگر خود را صالح و توامند می‌دانند کاندیدا می‌شوند. گروهی نظرش این است که ما نباید کاندیدا داشته باشیم در مقابل دوستانی می‌گویند جریان اصلاحات بزرگ است و ما باید چهره‌ای معرفی کنیم. در جلسه امروز در این بار تصمیم‌گیری نکردیم و قبل از ثبت‌نام نامزدها نظر شورای عالی سیاست‌گذاری را درباره نامزد پوششی به طور رسمی اعلام خواهیم کرد.

رییس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: ما رویکردی را از سال ۹۲ شروع کردیم که مسئولیت‌پذیری است و اگر در شرایطی خردجمعی نظری گرفت، بر اساس آن عمل کنیم. مرجع تصمیم‌گیری‌کننده در جریان اصلاحات شورای عالی است که نظر این شورا حضور با یک نامزد در جریان انتخابات است.

او درباره برنامه اصلاح‌طلبان برای مواجهه با تخریب‌ها علیه روحانی عنوان کرد: البته ما عادت کردیم و یاد ندارم انتخاباتی برگزار شده باشد و ما مورد تخریب قرار نگیریم حتی در انتخابات گذشته به لیست انگلیسی متهم شدیم. ما می‌خواهیم برنامه‌های خود را مطرح کنیم و سعی داریم درباره دستاوردهای دولت روحانی در سخنرانی‌ها مردم را آگاه کنیم. ما نقدهای جدی داریم و امیدواریم با طرح نقدها کارایی ما بیشتر شود.

عارف در پاسخ به سوالی در مورد ستادهای انتخاباتی روحانی گفت:‌ ستاد آقای روحانی ماموریتش انتخابات ریاست جمهوری است. ممکن است در استان‌ها ما با روحانی یک ستاد داشته باشیم و یک ستاد مستقل هم برای شورای عالی و اکثرا استان‌ها به این شکل است که در یک ستاد هم دولت و هم حامیان دولت باشند. سناریوی دیگر است که دو ستاد جدا اما مشترک با هم همکاری کنند. بنظرم باید این مساله را به عهده خود شوراها بگذاریم.

او گفت: در شهر تهران احتمالا یک ستاد بزنیم. ستاد روحانی و اصلاح‌طلبان در شهر تهران یکی خواهد بود که در این ستاد هم اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری هم نمایندگانی از فراکسیون امید و هم اعضای ستاد روحانی خواهند بود.

عارف در پاسخ به ایلنا درباره برنامه‌های صداوسیما در تخریب دولت و تریبون دادن به نامزدهای احتمالی جریان اصولگرا یادآور شد: توقع ما این است که رسانه ملی واقعا ملی بماند. از آنها توقع داریم که عملکرد یک سویه خود را در عرصه‌های سیاسی قبل حتی انتخابات ۹۲ و یا حتی شب‌های ۹۴ بازنگری کنند. رسانه ملی در جایگاه منافع ملی عمل کند و به سمت یک جریان میل پیدا نکند و اگر هم چنین میلی پیدا کنند مردم در انتخابات پاسخ آنها را خواهند داد.

او در پاسه به این سوال که اگر بخواهید در جلسه فردا نقد صریحی را به رییس جمهور درباره مطالبات بدنه اجتماعی جریان اصلاحات بگویید، نقد شما چه خواهد بود، گفت: راهبرد ما نقد منصفانه است و هرگز به سمت تخریب نمی‌رویم. ما دولت داشتیم و مشکلات را می‌دانیم و بنا نداریم از دور بگوییم لنگش کن. می‌خواهیم نقد درون گروهی و موثر باشد.

مقاله قبلیحذف حکم اعدام برای حمل مواد مخدر
مقاله بعدیپاسخ کنایه‌ای علی مطهرى به شریعتمداری
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...