کمک آمریکا به متحدان خود برای مقابله با حملات سایبری ایران

0
209

آمریکا قصد دارد برای مقابله با حملات سایبری ایران و کره شمالی، به متحدان خود در خلیج فارس و آسیای دور کمک کند. گفته می‌شود آمریکا تلاش‌های خود برای دفاع از امنیت ملی را بر اساس دور جدیدی از جنگ سایبری تنظیم کرده است.

بر اساس گزارش صدای آلمان از روزنامه “نیویورک تایمز”، ایالات متحده قصد دارد برای مقابله با حملات روزافزون سایبری جمهوری اسلامی ایران، به متحدان خود در منطقه خاورمیانه یاری برساند.

این روزنامه به نقل از یک کارمند عالی‌رتبه دولت آمریکا می‌افزاید، اقدام مشابهی نیز قرار است در آسیای دور برای مقابله با حملات سایبری کره شمالی صورت بگیرد. کارمند ارشد آمریکا مایل نبوده بیان کند که کمک آمریکا شامل کدامیک از کشورهای خاورمیانه می‌شود.

ولی شواهدی در دست است که کمک آمریکا به آن دسته از کشورهای خاورمیانه صورت می‌‌گیرد که به طور فعال صادرات تسلیحات جمهوری اسلامی را ردگیری کرده، کشتی‌های آن‌ها را متوقف می‌کنند و فعالیت‌های ایران را به اطلاع سرویس‌های مخفی آمریکا می‌رسانند.

بنا به ارزیابی نیویورک تایمز، این اقدام جدید وزارت دفاع آمریکا در حوزه خلیج فارس و آسیا، دال بر این مدعاست که دولت باراک اوباما تلاش‌های خود برای دفاع از امنیت ملی را بر اساس دور جدیدی از جنگ سایبری تنظیم کرده است.

 وزارت دفاع آمریکا “پنتاگون”، در پیشنهادهای خود خواستار ارسال و فروش سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای ویژه برای حفاظت از شبکه‌های کامپیوتری منطقه خلیج فارس شده است. پنتاگون همچنین خواستار فروش جنگنده و موشک به شیخ‌نشینان متحد خود در حاشیه خلیج فارس است.

گفته می‌شود، برنامه‌هایی طراحی شده‌اند تا دستگاه نظامی و ساختارهای امنیتی این منطقه در حوزه امنیت کامپیوتری آموزش داده شوند و با شرکت‌های خصوصی در این زمینه همکاری به‌عمل آید.

مقام ارشد دولت آمریکا که نامش ذکر نشده به نیویورک تایمز گفته است، همان‌گونه که پنتاگون رزمایش‌های دریایی در خلیج فارس انجام می‌دهد، در آینده قرار است حملات سایبری شبیه‌سازی‌شده نیز به آن افزوده شوند.

 علت این اقدام دولت آمریکا حملات سایبری هکرها در ماه‌های گذشته است. بر اساس گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی، در سال گذشته شرکت تولید نفت “آرامکو”ی عربستان سعودی آماج حملات هکرهای جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. حدود ۳۰ هزار کامپیوتر هدف حملات قرار گرفتند، بی‌آنکه بتوانند تولید نفت عربستان را فلج کنند.

در پی حمله سایبری کره شمالی نیز بانک‌ها و رسانه‌های کره جنوبی هدف قرار گرفته بودند.

هم‌اکنون دولت آمریکا مورد انتقاد شدید است، زیرا نهادهای امنیتی ایالات متحده داده‌های شبکه‌های خدماتی گوگل، فیس‌بوک، مایکروسافت، اپل، یاهو، اسکایپ و یا توئیتر را جمع‌آوری کرده‌اند تا بدین شکل بتوانند فعالیت‌های تروریستی را ردگیری کنند.

به گزارش خبرنامه ملبی ایرانیان، در همین رابطه نتانیاهو امروز یکشنبه در یک کنفرانس خبری در تل آویو درباره امنیت سایبری گفت: در ماه های اخیر، با افزایش قابل توجهی در شناسایی حملات سایبری توسط ایران، به طور مستقیم یا توسط حزب الله لبنان و حماس در فلسطین، مواجه بوده ایم.2013-06-09T092717Z_834816683_GM1E9691CF801_RTRMADP_2_SYRIA-CRISIS-ISRAEL

وی با خودداری از ارائه جزییات این حملات، اضافه کرد که هدف حملات صورت گرفته، سیستم های اساسی دولت اسرائیل بوده است.

 نخست وزیر اسرائیل با اعلام این که این کشور به دنبال ساخت «گنبد آهنین سایبری» است، گفت: ما توانایی خود را برای مقابله با این حملات افزایش می دهیم و بسیاری از آنها را خنثی کرده ایم.

خبرگزاری فرانسه از اورشلیم گزارش داده که حملات سایبری علیه اسرائیل در سال های اخیر افزایش یافته و بسیاری از این حملات از سوی هواداران فلسطینیان در سراسر جهان صورت می گیرد.

مقاله قبلیکشته شدن یک نفر در تظاهرات مقابل سفارت ایران در بیروت
مقاله بعدییک خبر خوب برای والیبال ایران..!
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...