دیدار رضا پهلوی و سناتور مک کین، خود شیفتگی یا خود باختگی؛ فرامرز دادرس، کارشناس اطلاعاتی

0
1034

چندی پیش هنگامی‌که سناتور جان مک‌کین با خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور مجاهدین خلق در کشور آلبانی دیدار کرد و عکس یادگاری گرفت، این طرفداران سلطنت بودند که بیش از هر گروه دیگر اپوزیسیون ایران این دو تن را به باد ناسزا گرفتند و آنان را به خیانت و جنایت متهم کردند.

بهارستان-آنلاین-8-2

اما دیری نپائید که آقای رضا پهلوی اشتباه بزرگی مرتکب شد و به‌منظور رقابت با رقیب مجاهد خود به دیدار سناتور مک‌کین در سنای آمریکا شتافت و از این ملاقات عکس و فیلم یادگاری برداشت. ولی این بار خبری از اتهام و ناسزا در میان نبود، بلکه با ستایش از سناتور جنگ‌طلب آمریکایی در توهم رهایی ایران به دست سربازان آمریکایی، از این دیدار نمایشی استقبال کردند.

گویا در نظر سلطنت‌طلبان، جان مک‌کین سناتور جنگ‌طلب آمریکایی که پیشتر گفته بود: بمب، بمب، بمب، ایران. یک‌باره به سناتورجان مک تاج‌بخش! تبدیل‌شده بود.

شگفتی در این بود که آقای رضا پهلوی در پایان پرسش‌های خبرنگار خود در جای خبرنگار قرار گرفت و پرسشی عجیب از سناتور آمریکایی مطرح کرد و از گالش آمریکایی! (گالش به معنی گاوچران در گویش مازندرانی و گیلانی می‌باشد) درخواست نمود که پیامی به نیروهای مسلح ایران بفرستد.

گفتگویی که دراین‌باره گذشت به شرح زیر می‌باشد:

آقای رضا پهلوی: سناتور اگر ممکن است من سؤال آخر را بپرسم. در ارتباط با همان مسائلی که درباره‌شان بحث کردیم.

در آینده و ایرانی متفاوت چه شرایطی برای اعضای دستگاه‌های نظامی، اعضای سپاه پاسداران، چه پیامی برای آن‌ها با توجه به‌عنوان تغییر صلح‌آمیز موردنظر دارید؟

سناتور مک‌کین: پیام من به آنان این است که تغییر در سراسر جهان در حال رخ دادن است و زمان تغییر در ایران فرارسیده است وقتش رسیده که مردم ایران یک جامعه آزاد و باز داشته باشند به همراه یک دموکراسی کارآمد، وقتش رسیده که یکی از بزرگ‌ترین تمدن‌های بشری امپراتوری پارس وارد قرن بیست و یکم شود.

نخست اینکه آقای رضا پهلوی چرا نمی‌تواند خود را کنترل کند و در جایگاه خویش باقی بماند و شیفته این است که کارهای دیگران را هم خودش انجام دهد، حتی نقش خبرنگار را بازی کند.

دوم اینکه از چه زمانی تاکنون یک سناتور آمریکایی بایستی آینده نیروهای مسلح ایران را تعیین کند؟

مگر ایران کشور عراق است که پس از سرنگونی رژیم آن به دست توانای مردم ایران، فرماندار آمریکایی لازم داشته باشد؟

چه کسانی اجازه می‌دهند که مک‌کین یا مک‌کین‌ها این‌چنین گستاخ شوند و به نیروهای مسلح ایران پیام بفرستند و آینده ایران را تعیین کنند؟ مگر مک‌کین فرماندهی یا محبوبیتی در میان نیروهای مسلح ایران دارد و یا این پیامبر آمریکایی را می‌شناسند؟

کسانی که به خود اجازه می‌دهند برای سوارشدن بر اریکه قدرت، استقلال و اعتبار ایران را پیشاپیش با هر بیگانه‌ای معامله نمایند بایستی بدانند که جایگاهی در قلوب مردم میهن‌دوست ایران ندارند و در پیشگاه مردم ایران مضحکه و در تاریخ از آنان به بدنامی یاد خواهد شد. این رفتار در ردیف جرائم خیانت ملی بشمار می‌رود و مستوجب محاکمه در دادگاه نظامی می‌باشد.

این خفت و خواری را چه کسانی می‌خواهند پس از سقوط آخوندها بار دیگر بر کشور ما حاکم کنند؟ مگر نیروهای مسلح ایران باید گوش شنوایی به آمریکایی‌ها داشته باشند؟ مگر در آینده، آمریکایی‌ها باید بر نیروهای مسلح ایران فرماندهی کنند؟

بدنه نیروهای مسلح ایران؛ ارتش، نیروهای انتظامی و حتی سپاه پاسداران، فرزندان خوب این آب‌وخاک هستند و سربلندی و اعتبار آنان موجب استقلال، امنیت و آرامش کشور می‌باشد.

بیست و سوم ژوئن 2017