۸۰۰ میلیون دلار کالای قاچاق مکشوفه کجاست؟

0
201

بر اساس اعلام معاون وزیر اقتصاد، ۸۱۰ میلیون دلار از کالای قاچاق مکشوفه به سازمان اموال تملیکی تحویل داده نشده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران تسنیم، روز گذشته دلیری رئیس سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه مسئولان ارزش ارزی قاچاق کالا در سال 94 را 15 میلیارد دلار برآورد کرده‌اند، از تشکیل بیش از 7700  پرونده قاچاق در سال 94 خبر داد. او میگوید، سال 92، 449 پرونده، سال 93، 2183 پرونده، سال 94، 7736 پرونده و در 10 ماهه 95، 16428 پرونده قاچاق تشکیل شده است.

اما در بین آمارهای دلیری عدد جدید هم اعلام می‌شود،  بر این اساس میزان کشفیات کالای قاچاق در سال گذشته 900 میلیون دلار بوده است که تنها 90 میلیون دلار آن یعنی یک دهم حجم کالای قاچاق مشکوفه به سازمان اموال تملیکی که بر اساس قانون متولی کالای قاچاق است، تحویل داده شده است.

دلیری در خصوص عدم تحویل 810 میلون دلار کالای قاچاق به سازمان اموال تملیکی گفته است، “بر اساس اطلاعاتی که در اختیار من قرار داده‌اند  کالای قاچاق تحویل نشده یا  به صورت فرآورده‌های نفتی بوده که تحویل وزارت نفت شده و یا کالای قاچاق صاحب متواری بوده که در اختیار ستاد اجرایی فرمان امام قرار گرفته است.” این درحالی است که با توجه به ساز و کار صادراتی فرآورده‌های نفتیِ  موجود مانند استفاده از مجوزهای خوشنامی که بخش مهمی از صادرات فراورده‌های نفتی  از این محل انجام می‌شود، امکان کشف  محموله قاچاق در مبادی خروجی بسیار پایین است.

هرچند رئیس محترم سازمان اموال تملیکی تلاش کرده است اختلاف 800 میلیون دلاری درباره کالای قاچاق مکشوفه را توضیح دهد اما در نهایت تاکید کرد که طبق قانون وظیفه رسیدگی به همه اموال قاچاق بر عهده سازمان اموال تملیکی گذاشته شده است.

بر اساس گزارشها تلاشهای گسترده‌ای از سوی گمرک، نیروی انتظامی و سایر دستگاههای درگیر در امر مبارزه با قاچاق شکل گرفته است. امروز علاوه بر انتظار جدی مردم برای کاهش حجم سنگین کالای قاچاق، باید سرنوشت اموال قاچاق مشکوفه نیز روشن باشد. از آنجا که سازمان اموال تملیکی در انتهای چرخه مربوط به قاچاق کالا قرار گرفته است، عملکرد دولت در مبارزه با قاچاق کالا باید در گزارشات این سازمان تبلور داشته باشد. بر اساس آمارها در سال 94 از مجموع 372 میلیارد  تومان کالای قاچاق که در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته  بالغ بر 128 میلیارد تومان آن به فروش رسیده و 26 میلیارد نیز منهدم شده است.

بر این اساس از حدود 3000میلیارد تومان کالای قاچاق مکشوفه در سال 94 تنها تکلیف 150 میلیارد تومان مشخص است. اگر فرض کنیم که 220میلیارد تومان همچنان در انبارهای سازمان اموال تملیکی باقی مانده است، همچنان فاصله بسیار زیادی تا 3000 میلیارد تومان وجود دارد که البته هنوز آمار مشخصی در این خصوص از سوی دولت اعلام نشده است.

مقاله قبلیافشای سند دریافت پول وزیر ترامپ از مجاهدین خلق
مقاله بعدیآنچه که رژیم دزدان و جانیان را در ایران نگاه داشته، ” حضور مردم” ، ” اعتماد به دین “!
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...