افشین سهراب زاده زندانی سیاسی مبتلا به سرطان روده که از هفته گذشته برای معالجه از زندان میناب به تهران منتقل شده است، تاکنون هیچ اقدامی جهت معالجهی وی انجام نگرفته است.
بنا به گزارش ارسالی کانون مدافعان حقوق بشر کردستان به خبرنامه ملّی ایرانیان، «افشین سهرابزاده» یکی از زندانیان سیاسی است و “به دلیل ابتلا به بیماری سرطان روده و خونریزی داخلی، در معرض خطر جدی مرگ قرار دارد.”
این زندانی مبتلا به سرطان روده هفته گذشته برای بار دوم مجددا جهت معالجه به تهران و به زندان اوین منتقل شد.
در این باره “زیبه باباصفری” مادر این زندانی سیاسی به این رسانه گفت که “افشین جز پوست و استخوان به دلیل ابتلا به سرطان روده، چیزی از وجودش نمانده است.
مادر این زندانی همچین گفت که حدود دو ساله هر روز ما را از دادستانی کامیاران به سنندج و از آنجا به میناب و دوباره به کامیاران میفرستند که با مرخصی و درمان پسرم موافقت کنند. هم اکنون هم گفتند باید دادستانی بندرعباس موافقت کنند.
خانم بابا صفری همچنین از تمامی نهادهای حقوق بشری و مدافع زندانیان خواست که برای نجات جان فرزند بیمارش کاری انجام دهند و مانع از مرگ تدریجی وی شوند.
از سوی دیگر پزشک معتمد «کمیسیون پزشکی زندانهای استان هرمزگان»، پیشتر در جریان معالجه این زندانی، با ارسال نامهای به مسوولان زندان و دادستان شهر «میناب»، وضعیت این زندانی بیمار را بحرانی اعلام کرده بود. «دادگستری استان کردستان» در آن زمان با اعزام به مرخصی درمانی او مخالفت کرده بود.
افشین سهرابزاده»، اهل کرمانشاه در ۱۸ خردادماه ۱۳۸۹، توسط نیروهای «اداره اطلاعات شهر کامیاران» بازداشت شد و از سوی شعبه دوم «دادگاه انقلاب اسلامی سنندج»، به اتهام “محاربه” از طریق عضویت در یکی از احزاب کُرد مخالف حکومت (کومهله)، به تحمل ۲۵ سال زندان همراه با تبعید به «زندان میناب» محکوم شد. او اوایل اسفندماه سال ۱۳۹۰، از «زندان مرکزی سنندج» به «زندان میناب» تبعید شد.
گفته شده این زندانی سیاسی در زمانی که در «اداره اطلاعات کامیاران» بازداشت بوده، “از سوی شهرام رحیمی معاون وقت اطلاعات کامیاران به شدت شکنجه شده است.”
منابع مطلع از وضعیت این زندانی، شکنجههای این زندانی را بیرحمانه توصیف کردهاند و گفتهاند: “افشین از ناحیه بینی دچار شکستگی شده است. بر اثر ضربات شدید وارده از سوی شهرام رحیمی مامور اطلاعات، فتق این زندانی سیاسی پاره میشود و با همان وضعیت به رجایی شهر کرج فرستاده میشود. او پس از ۲۰ روز بدون درمان، دوباره به اتاقهای بازجویی اداره اطلاعات سنندج بازگردانده میشود. هنگامی که این زندانی چندین بار از شدت درد از هوش میرود، در یکی از بیمارستانهای شهر سنندج تحت عمل جراحی فتق قرار میگیرد، به صورتی که پس از این عمل، برای نزدیک به ۹ ماه به وی سوند وصل میشود.”