سعید جلیلی که صدقه سر فعالیت های هسته ای جمهوری شرور اسلامی، به نیمچه شهرتی دست یافته، تا آنجائی که حافظه من یاری می کند، در اکثر جلسات مذاکرات اتمی میان نمایندگان حکومت آخوندی به ریاست وی با 1+5 ، کج راه رفتن او، بیش از به حرکت در آمدن دهان و زبانش، برای شرکت در مذاکرات به چشم می خورد. اکنون که یکی از کاندیداهای تأیید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان رژیم آخوندی است؛ و نامزد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم می باشد. زبان باز کرده و هنگام پاسخ دادن به پرسشهای خبرنگاران، با بیان اراجیفی در مورد زنان قهرمان ایران ابراز وجود کرده است!
وی در یکی از مصاحبه های تبلیغاتی اش در ارتباط با انتخابات پیش رو، به چند نکته اشاره نموده، که بخشی از آن در مورد زنان میهن مان است. او در مورد زنان ایرانی گفته است: ” نقش زنان در ایران، باید در مقام مادری تعریف شود؛ و باید در برابر رویکرد کشورهای غربی، که آنها ( زنان ) یک ابزار اقتصادی محسوب می شوند مقاومت کرد. “!
از آقای سعید جلیلی می پرسم، آیا به نظر ایشان زنانی که مادر نیستند، یا به دلائل پزشکی و شخصی، نمی توانند و یا نمی خواهند که مادر بشوند؛ از نظر ایشان هویت شان قابل تعریف کردن نیست؟ اگر پاسخ ایشان همان جملات بالا باشد که دیدگاه او در مورد زنان را بیان می دارد؛ باید از هم اکنون به زنان دلاور ایرانی، در صورت منتصب شدن آقای جلیلی به مقام رئیس جمهوری حکومت ننگین اسلامی تسلیت گفت، و به آنها هشدار داد که بیش از پیش مراقب هویت زنانه خودشان باشند؛ و چون ملاک و مقیاس برتری آنها نزد حکومتی که جلیلی رئیس جمهور آن است؛ بکوشند که به هر طریقی که برایشان ممکن است مادر بشوند؛ تا بتوانند هویت خویش در چنین جامعه بلازده ای در حاکمیت اسلامی را، در مرحله تعریف و تثبیت قرار بدهند!
جلیلی که مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی با پنج بعلاوه یک می باشد؛ در مورد زنان به خبرگزاری فارس گفته است: ” امروز دو نگاه متفاوت در مورد زن وجود دارد، یک نگاه غربی و یک نگاه اسلامی، در غرب به خاطر آنکه کوچکترین واحد جامعه را فرد می ببیند، به هویت فرد اهمیت می دهد. اما از دیدگاه اسلام، کوچکترین واحد جامعه خانواده می باشد؛ اسلام به دنبال اصالت دادن به خانواده است. ” !
آن دسته از کارگزاران این حکومت که یک ذره سواد داشتند همه کارها را خراب کردند؛ وای به حال مردم نگونسار میهن مان، که چنین فرد بی سوادی در دیار ایشان به مقام ریاست جمهوری برسد و عنان اختیار دولت را در دست بگیرد. در مباحث فلسفی و جامعه شناسی، در ارتباط با قائل شدن اصالت، دو دیدگاه مختلف وجود دارد. گروهی اصالت را به فرد می دهند، و دسته دیگر به جامعه. که بر مبنای هر یک از این دو نظریه، بنیان فکری آنها برای تدوین قوانین جاری در کشورشان شکل می گیرد. ولی در هر دو دیدگاه، خانواده کوچکترین واحد اجتماعی محسوب می گردد و هیچ ربطی هم به نوع مذهب و مرام ایشان ندارد!
اگرچه اکنون کارگزاران حکومت اسلامی، آقای سعید جلیلی را با دارا بودن مدرک دکترای علوم سیاسی و اقتصادی مطرح می کنند ( که این نیز خودش غلط می باشد، چون در این صورت وی باید دو مدرک دکترا داشته باشد. یکی در رشته علوم سیاسی، و دیگری در رشته اقتصاد)؛ آنوقت این آقای دکتر نداند که دیدگاههای اجتماعی در غرب و شرق جهان، نسبت به کوچکترین واحد جامعه کدام است؟!
وی در بخش دیگری از سخنانش مطرح نموده:” هویت زن در خانواده شکل می گیرد که همان مادر بودن است. نه اینکه هویت زن را در چرخه اقتصادی و بازار سرمایه قائل شویم. ” شاید آقای جلیلی نمی داند، که در واحد خانواده، غیر از مادر زنان دیگری مانند خواهران و دختران نیز نقش آفرینی می کنند؛ آیا اینها دارای هویت نیستند؟ و آیا زنانی که پا به پای همسران خودشان در اجتماع مشغول فعالیت های اقتصادی هستند؛ و در بازار سرمایه نقش آفرینی دارند، باید بی هویت محسوب بشوند؟!
این نامزد انتخاباتی که به قول هم کیشان اهریمن تبارش، به زن مانند منبعی جهت تولید بیشتر نسل می نگرد؛ و فقط به مادر بودن او بها می دهد؛ بیش از سی درصد از نیروی انسانی جامعه را، بی هویت لقب داده، و هنوز که پایش به درون کاخ ریاست جمهوری نرسیده، بخش گسترده ای از زنان ایرانی را بدون هویت معرفی می کند؛ چنانچه دعاهای طرفدارانش، به ویژه رهبر انقلاب کارساز بشود و وی را به این مقام برساند؛ در ارتباط با نقش مؤثر نیمه دیگر پیکره اجتماع که زنان ایرانی هستند چه خواهد اندیشید و به زبان خواهد آورد؟!
آقای جلیلی، زن همین که زن است هویت دارد؛ درست است که مقام شامخ مادری، از معجزات خلقت آفرینش می باشد و همتا ندارد؛ اما زنان دیگری نیز هستند، که با مادر نبودنشان هم از ارکان مهم جامعه به شمار می آیند. زنانی که مادر نیستند اما در پایگاههای گوناگون اجتماع، در نقش استادی دانشگاه، وزارت، وکالت، دکتری و پرستاری در رشته های مختلف، مهندسی و سایر کارهای تکنیکی، دبیری و آموزگاری، هنرمندان، کشاورزی و دامداری و بسیاری دیگر از مشاغل اجتماعی، بسیار مفید به فایده هستند و بدون آنها چرخ سازنده جامعه به کار نخواهد افتاد!
آقای جلیلی، چگونه می توانید اینهمه نقش آفرینی های مؤثر توسط زنان ایرانی را ببینید و حاشا کنید؟ اگر دستهای زحمتکش زنان کشاورز ایرانی کار نکنند، شما چگونه خواهید توانست شکم سیری ناپذیر ملاهای پرخور حکومتی را سیر بکنید؟ اگر دستهای زحمتکش زنان دامدار ایرانی کار نکنند، همین آخوندهای شکم چران، چگونه خواهند توانست از پشم هائی که همین زنان زحمتکش ریسیده اند آن عباهای فاخر را بپوشند؟ اگر زنانی که در مشاغل آموزگاری و دبیری و استادی دانشگاه زحمت می کشند نباشند؛ فرزندان همه شما چگونه خواهند توانست بیاموزند و زندگی های مناسبی داشته باشند؟ اگر زنان دکتر و پرستار در جامعه به خدمات قابل توجه خویش مشغول نباشند؛ سلامتی شما و خانواده و هم پالکی هایتان چگونه تأمین خواهند شد؟ و صدها اگر دیگر که نه شما، بلکه کلیت نظام بی نظم و پوشالی تان هم نخواهید توانست به هیچیک از آنها پاسخ بدهید!
بهار 2572 آریائی هلند
محترم مومنی روحی