مصطفی بادکوبه ای پس از آزادی از زندان: عزیزان در حصر دلسوز نظامند

0
434

مصطفی بادکوبه ای، شاعر سبزی که روز شنبه گذشته از زندان اوین آزاد شد با تاکید بر اینکه کسانی که موجب به زندان افتادن او شده اند را نه دشمن که دوست می داند، گفت: منتها دوستی که باید در برخی رفتار و کردار و نگاه خود تجدید نظر کند، از آنچه اتفاق افتاد ناراحت نیستم و می گویم الخیر فی ما وقع.

وی در حالی که ۱۳ ماه را در حبس گذرانده بود، به خاطر سرودن شعری در حمایت از مردم، در دادگاهی به ریاست قاضی صلواتی، به ۱۸ ماه حبس و ۵ سال محرومیت از شرکت در جلسات شعرخوانی محکوم شده بود.

وی همزمان با عید قربان درباره چگونگی آزادی اش اظهار داشت: عنوان حقوقی که بر مبنای آن آزاد شدم را نمی دانم، اما احتمالا بر اساس آزادی مشروط این اتفاق افتاده است.

آزادی مشروط قانونی است که بر اساس آن کسانی که اولین محکومیت خود را می گذرانند، پس از طی یک سوم یا نیمی از حکم خود می توانند آزاد شوند.

مصطفی بادکوبه ای، طی سال های گذشته شعرهای انتقادی فراوانی سروده است. او پس از اعتراضات مردمی، شعرهایی نیز در حمایت از جنبش سبز، سرود. دو شعر “فتنه گران” و همچنین “وطن” که توسط خود او و در جلسات شعرخوانی خوانده شده بود، با استقبال مردم و کاربران فضای مجازی و شبکه های اجتماعی رو به رو شد.

بادکوبه ای همچنین در مورد حصر رهبران جنبش سبز گفت: من همیشه نظرم بر این بوده که در کشور باید قانون حاکم باشد. از نظر قانونی ما مجازاتی تحت عنوان حصر نداریم. بنابراین آنچه که اتفاق افتاده، قانونی و منطقی نیست.

وی با تاکید بر اینکه فعال سیاسی نیست و خود را صرفا یک فعال فرهنگی و ادبی می داند افزود: اما به هرحال آنچه تاکنون مشخص شده این است که این افراد اگر مرتکب تخلفی شده بودند، باید طبق قانون با حضور هیئت منصفه محاکمه می شدند.

وی با اظهار امیدواری نسبت به رفع حصر با توجه به واگذاری این موضوع به شورای عالی امنیت ملی، تصریح کرد: من یقین دارم که عزیزان در حصر دلسوز نظام بوده و هستند، مخالفتی با نظام نداشته اند.

این شاعر ملی گرا و مذهبی ادامه داد: هر فردی باید طبق دیدگاه خود عمل کرده و از آن دفاع هم بکند، فرضا هم کسی اشتباه کند اما بسیار خوشحال می شوم که طبق آنچه قانون اساسی و قاوانین موضوعه کشور است با این عزیزان رفتار شود، و البته خدمات گذشته آنها به کشور در نظر گرفته شود.

به گزارش کلمه؛ وی در خاتمه با آرزوی ایرانی آگاه، محترم، آباد و آزاد و مقتدر و در شان مردم که کاستی های آن با وحدت و ایمان از بین برود، دو بیت از اشعار خود را به خوانندگان  تقدیم کرد:

اگرچه شادمانی یک دمم نیست

و چاهی رازدار و محرمم نیست

همه ذرات جان با عشق گویند

خدایا چون تو می بینی غمم نیست

 

مقاله قبلییک کمدین جدید به جمع “رییس‌های وحشتناک” پیوست
مقاله بعدیمراسم نخستین سالگرد درگذشت احمد قابل
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...