محسن قرائتی در هفتمین گردهمایی دانش آموختگان دختر جامعهالمصطفی العالمیه که دیروز در مدرسه بنتالهدی قم برگزار شد، گفت: اسلام نه طرفدار زن سالاری و نه مرد سالاری است زیرا که خود در قرآن اشاره میکند که شما را از نفس واحد خلق کردیم. وی در ادامه افزود: قرآن کریم بهترین پوشش را برای زن و مرد پوششی میداند که قلب انسان را اطهر و پاکیزهتر نگه دارد با این تعریف دیگر مدل و رنگ آن را باید با این ملاک تشخیص داد.
به گزارش خبرنامه ملّی ایرانیان؛ وی با اشاره به سوره احزاب خاطرنشان کرد: زن و مرد هردو میتوانند پلههای کمال را طی کنند و حتی زن نیز میتواند به قدری رشد کند تا الگوی همه مردان جهان شود. این مفسر قرآن کریم با نقد تفکر کمونیسم تصریح کرد: کمونیسم؛ فرهنگ، اخلاق، دین و همه ابعاد زندگی مردم را مبتنی بر اقتصاد میبیند در صورتی که اسلام با این تفکر به صراحت برخورد کرده و خدا را محور تأثیرات عالم میداند.
وی اصل در کمال زن را خانه داری و استتار دانست و ابراز داشت: وظیفه اصلی زن خانه داری، همسر داری، فرزندآوری و تربیت آن است و اگر میخواهد در عرصه اجتماع ظاهر شود با شرط پوشش و عدم تبرج در جامعه میتواند مانند مرد به عرصه اجتماع وارد شود.
قرائتی با اشاره به آیهای از قرآن تأکید کرد: وقتی خداوند اذعان دارد که همه مخلوقات به بهترین نحو ممکن آفریده شدهاند نشانگر این است که زن و مرد با وجود تفاوتهایی که دارند هر کدام در جایگاه خود بهترین نقش را دارند. وی با اشاره به استدلال برخی دانشگاهیان مبنی بر ترویج کم فرزندی اظهار داشت: برخی با استناد بر تفکرات غربی و روانشناسانه تک فرزندی را الگویی مناسب برای زنان میدانند در صورتی که ملاک جامعه ما قرآن است و قرآن مسلمانان را به کثرت فرزندآوری دعوت میکند.
قرائتی مبلغان را بهترین بندگان خداوند خواند و ابراز داشت: به اذعان قرآن بهترین انسانها کسانی هستند که مردم را به خداوند دعوت میکنند و پیام خدا را در همه اعصار و اجتماعات برای دیگران بیان میکنند. وی با تقسیم علم به مفید، غیر مفید و مضر بیان داشت: علمی مفید است که دردی از جامعه یا فرد در بعد جسمانی و روحانی را دوا کند که این نوع علم بر همه مردم لازم است اما علم غیر مفید که مشکلی را از کسی حل نمیکند احماقانه است. وی در پایان با اشاره به داستان اصحاب کهف در قرآن خاطر نشان کرد: داستان اصحاب کهف الگویی برای مسلمانان ساکن در کشورهای کفر است با این توضیح که مسلمانان مقیم در کشورهای غیر اسلامی نباید در آن اجتماع غرق شوند بلکه برای خود اجتماعی را ترتیب دهند و در آن به اعمال مسلمانی خود بپردازند