گسترش روابط تجاری مناسب ترکیه با ایران، به چه دلیلی است و چه استفاده هائی برای این کشور دارد؛ که اردوغان در سفرش به ایران، چنین پیشنهادی را به مسؤلان حکومت اسلامی نموده است؟ پیش از آنکه انقلاب سیاه اسلامی، توسط دشمنان خارجی ایران، و فریب خوردگان داخلی ، در کشور ما راه انداخته بشود؛ ترکیه ضمن آنکه در بیشتر زمینه های اقتصادی و سیاسی بسیار عقب تر از ایران بود؛ بدهی بالائی هم به بانک جهانی داشت؛ که همواره بازپرداخت آن را به تعویق می انداخت. اما پس از رخ دادن آن رویداد شوم، هرچه ایران در موارد گوناگون، به ویژه در مسائل اقتصادی و سیاسی به عقب رانده می شد؛ ترکیه جلو می رفت و مشکلات پیشین را حل می نمود!
از لپه گرفته تا طلا، از اسپاگتی گرفته تا ظروف بلورین و استیل، توسط بازرگانان متصل به دولت آخوندی، از کشور ترکیه به ایران وارد می گردید. بدیهی است، با چنین شرایطی اوضاع بی سر و سامان اقتصادی ترکها منظم تر می شد و بهبود می یافت؛ در عوض وضعیت اقتصادی کشور ما، با حضور دولتمردان بی کفایت حکومت ناشایست اسلامی، نامنظم تر و بیمارتر می گشت!
ما برای پیشرفت های هر کشوری، از جمله همسایه شمال غربی خودمان ترکیه، کوچکترین بخل و حسادتی نداشته و همچنان نیز نداریم؛ آنچه که ما را آزار می دهد، سوء استفاده های کشورهای دیگر، به ویژه همسایگان ایران، از موقعیت وخیم میهن ما جهت رشد و ترقی همه جانبه خودشان است. در چهار جهت جغرافیائی ایران، ممالکی هستند که هیچگاه از پیشرفت های ایران خشنود نبودند؛ و نسبت به ما دچار رشگ و حسد فراوانی می شدند. ولی پس از انقلاب ویرانگر آخوندی در ایران، همین همسایگان چهار جهت کشور ما، یا خودشان روابط تجاری و سیاسی وسیع تری با حکومت اسلامی ترتیب می دادند؛ و یا با ایجاد دوستی های دروغین با سران رژیم منفور اسلامی، موجب افزودن رغبت سودجویانه آخوندها از امکانات و دارائی های ایران می گشتند!
به گزارش منابع خبری ایران و ترکیه، رجب طیب اردوغان که با هیأت همراه خود به ایران سفر نموده؛ پس از ملاقات هائی که برخی از اعضای دولت یازدهم جمهوری اسلامی داشته است؛ دیروز چهارشنبه 29 ژانویه، با خامنه ای و روحانی نیز دیدار کرده است. سپس به همراه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، به طور مشترک در یک کنفرانس خبری، برای پاسخ به پرسش های خبرنگاران شرکت نموده اند. وی در این مصاحبه رسانه ای به خبرنگاران گفته، آنکارا مایل است، میزان داد و ستد خود با ایران را افزایش بدهد. نخست وزیر ترکیه همچنین ابراز امیدواری کرده که سال جاری، سال آغاز افزایش مبادلات بازرگانی بین ایران و ترکیه باشد؛ و نتیجه این همکاری های تجاری میان دو کشور، رسیدن آن به مرز 30 میلیارد دلار در پایان سال 2015 باشد!
اردوغان اهمیت واردات از ایران، از جمله نفت و گاز را یاد آور شد و گفت: ” امکانات فراوانی برای گسترش همکاری های دوجانبه، در زمینه های فن آوری و صنعتی وجود دارد. “!! حتما یکی از مهمترین این امکانات، وقاحت سیاسی ایشان است، چون اکنون که در منجلاب رشوه گیری های اعضای دولت اش فرو رفته؛ حالا که گرفتاری های برخاسته از رسوائی همکاری دولتمردان اش با ایادی آخوندها، جهت دور زدن تحریمها، تیتر درشت همه نشریات خبری شده است؛ در موقعیتی که اعتبار حزب عدالت ترکیه، با چنین افتضاح تاریخی برخورد کزده است؛ شال و کلاه نموده و به ایران رفته، که به حکومت و دولت اسلامی جنایتکارحالی بکند؛ تمام این ناملایمات سیاسی که برای او و حزب اش پدید آمده است؛ توسط حاکمیت رژیم آخوندی باید جبران بشود. و این بدان معناست، که…. آمده ام از شما باج بگیرم، تا دهانم را نزد خبرگزاری ها نگشایم. و آنچه که از سوء استفاده های شما از همکارانم می دانم؛ را در قفسه سینه ام حبس کنم و به هیچکس بروز ندهم. به شرط آنکه از این پس، نفت و گاز ایران را، با نازلترین قیمتها از شما بخریم!
مسأله سفر شتابزده دو روزه نخست وزیر ترکیه به ایران، آنهم در شرایطی که بحران اعتراضات ملت به دولت، ایشان را درگیر مشکلات بسیاری نموده است؛ ارتباط مستقیم با عملکرد علیرضا ضراب در ترکیه دارد. آنها می دانند که این شخص یکی از ایادی جمهوری اسلامی است، که با دادن رشوه های کلان به کارمندان و رئیس بانک در این کشور، آنها را به همکاری کردن با خودش، در مسیر اوامر ارباب اسلام پناه خویش واداشته بود؛ این امر ” گزک ” مناسبی برای رجب طیب اردوغان است؛ که با در دست گرفتن آن، مانند باجگیرهای حرفه ای، به همتایان سیاسی خودش در رژیم آخوندی اولتیماتوم می دهد؛ که …. یا با هم می خوریم، و یا اجازه نخواهم داد که شما به تنهائی مواهب این خوان گسترده را بچاپید!
در فشار قرار دادن حکومت منفور و دولت پوشالی و بی مقدار رژیم آخوندی، به هر شکل و به هر وسیله ای باشد؛ در صورتی مورد تأیید ما خواهد بود؛ که چوب بی خردی های این لاشخورهای داخلی، و زیاده طلبی های آن لاشخورهای خارجی را، مردم ستمدیده ایران نخورند؛ و روزگارشان از همینی که هست بدتر و غیر قابل تحمل تر نشود!
زمستان 2572 شاهنشاهی هلند
محترم مومنی روحی