یک متخصص بیمارهای عفونی در فرانسه بعد از چند هفته آزمایش روی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ می گوید که داروی «کلوروکین» که دهههاست برای بیماران مبتلا به مالاریا تجویز میشود، میتواند به بهبود مبتلایان به کویید-۱۹ بیانجامد.
دیدیه رائول، مدیر انستیتوی بیماری های عفونی شهر مارسی در جنوب فرانسه مدعی است که آزمایشهای او روی ۲۴ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ نشان می دهد که سه چهارم این بیماران پس از ۶ روز معالجه با «کلوروکین» دیگر حامل ویروس نبودند.
دیدیه رائول، مدیر انستیتوی بیمارهای عفونی مارسی میگوید که او استفاده از «کلوروکین» به همراه «آزیترومایسین» که آنتیبیوتیکی برای معالجه ذاتالریه است را برای درمان پیشنهاد میکند.
با این که پیشنهادات درمانی این پرفسور عفونت شناس در شبکه های اجتماعی فرانسوی زبان توجه بسیاری را جلب کرده است، با این حال دیگر متخصصان بیماری های عفونی می گویند که در استفاده از «کلوروکین» باید احتیاط کرد.
دکتر الیز کلمانت فروتوس، در بیمارستان «پیتیه سل پتریه» پاریس می گوید که تعداد نمونه های آزمایشی دکتر رائول تعداد محدودی بوده است و مطالعه در این زمینه با تعداد بیشتری از نمونهها باید ادامه یابد. او همچنین گفته است که آنها برای درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در شرایطی که بیمار وضعیت وخیمی داشته باشد و هیچ راه دیگری نداشته باشند از «کلوروکین» استفاده می کنند.
وی هشدار داده است که مردم از خود درمانی با استفاده از «کلوروکین» خودداری کنند چرا که دارو برای بیماران قلبی نباید استفاده شود و می تواند در ترکیب با دیگر داروها، ترکیبهای خطرناکی ایجاد کند.
از سوی دیگر کریستین استروزی، سیاستمدار و شهرار کنونی شهر نیس فرانسه که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده بود در گفتگو با شبکه «ب اف ام تی وی» فرانسه گفت که از درمان دکتر رائول پیروی کرده و اکنون احساس می کند که بهبود یافته است.
دیدیه رائول در تازهترین اظهارنظرش گفته است که وظیفه او ارائه نتایج آزمایشگاهی است و از این به بعد بر عهده سیاستمداران است که تصمیم بگیرند و تصمیم آنها باید بر اساس دادههای علمی و واقعی باشد.
به گزارش یورونیوز؛ او همچنین گفت که بسیار ضروری است که دولت اقدام به ذخیره داروی «کلوروکین» و توزیع آن در بین بیمارستانها کند چرا که باید بیماران را قبل از رسیدن به وضعیت وخیم درمان کرد.