منصوری کربونادو بر پایه لامبورگینی اونتادور LP۷۰۰-۴ شکل گرفته است. از ویژگیهای ظاهری آن میتوان به کیت بدنه جدید که در قسمت جلو ۴۰ میلیمتر و در قسمت عقب ۵۰ میلیمتر پهنتر شده، سپرها و زیررکابیهایی با طراحی جدید، گلگیرهایی با دریچههای هوا چندگانه، پوشش موتور، دیفیوزر و پوشش مات چراغهای عقب و بالههای جانبی جلو اشاره کرد.
به گزارش فرارو؛ کربونادو با الهام از جنگندههای خفاکار(رادارگریز) طراحی شده و به گفته شرکت منصوری این برای نخستین بار است که از بافت فیبر کربن با ظاهری خفاگونه روی یک خودرو استفاده می شود. طرح فیبر کربن به کار رفته در کربونادو همانند جنگندههای خفاکار مثلثی است. چراغهای LED رانندگی در روز این خودرو که در ورودیهای هوا قرار دارند نیز به شکل جنگندههای خفاکار طراحی شدهاند. در قسمت جانبی این خودرو خطوط روی درها که به شکل حرف Y هستند جلب توجه می کند.
منصوری کربونادو در بخش فنی نیز دستخوش تغییرات گستردهای شده که از آن جمله میتوان به استفاده از دو توربوشارژر و تعویض پیستونها، شاتونها، میل لنگ و سرسیلندر اشاره کرد. مجموع تغییرات صورت گرفته نیروی موتور ۱۲ سیلندر V شکل کربونادو را به رقم خیره کننده ۱۲۵۰ اسب بخار رسانده که شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ۲.۶ ثانیه و بیشینه سرعت ۳۸۰ کیلومتر در ساعت را برای آن به ارمغان آورده است. گشتاور این خودرو نیز به صورت الکترونیکی به ۶۹۰ نیوتن متر محدود شده تا از آسیب دیدن سیستم انتقال نیرو جلوگیری شود.
منصوری کربونادو از رینگهای آلیاژی ۲۰ اینچی در جلو و ۲۱ اینچی در عقب سود می برد که با تایرهای پیرلی پی زیرو با ابعاد ۲۵۵/۳۰ و ۳۴۵/۲۵ به ترتیب برای چرخهای جلو و عقب احاطه شدهاند. در داخل کربونادو نیز از ترکیب چشم نواز چرم سفید و سیاه و فیبر کربن استفاده شده است. دکمه استارت هواپیماگونه این خودرو با سرپوش قرمز رنگ از کنسول وسط به سقف منتقل شده است. کربونادو خودرویی با تولید محدود بوده و تنها شش دستگاه از آن ساخته خواهد شد.
گفتنی است منصوری (Mansory) یک شرکت آلمانی است که توسط کوروش منصوری در سال ۱۹۸۹ تاسیس شده و یکی از برجستهترین کارخانهجات تولیدکننده قطعات تیونینگ برای ماشینهای لوکس و سوپر اسپرت محسوب میشود. برخی از برندهایی که این کمپانی تاکنون با آنها فعالیت کرده است، عبارتند از استون مارتین، لامبورگینی، مرسدس بنز، فراری، آئودی، رنجرور، پورشه، مازراتی و رولز-رویس موتور کارزو بنتلی.