شهادت 10 نیروی مرزبانی در درگیری با گروه اسلامگرا

0
787

مأموران انتظامی هنگ مرزی میرجاوه با اشرار درگیر شدند که به شهادت تعدادی از آن ها انجامید.

بر پایه این گزارش، ساعت ۱۹ دیروز نیروهای مرزبانی  پاسگاه میل ۱۰۰ از گروهان چاهندو (هنگ مرزی میرجاوه) در  درگیری با جیش العدل به کشته و تعداد دیگری از مرزبانان مجروح شده اند.

سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی نیروی انتظامی نیز با تایید این خبر گفت: شلیک‌ها به سمت مرزبانان کشورمان از داخل خاک پاکستان انجام شده و بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این اقدام به وسیله سلاح‌های دوربرد انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه مسوولیت این اقدام بر عهده دولت پاکستان است مراتب اعتراض خود را نسبت به عملکرد این کشور اعلام کرده و رسیدگی به این موضوع از سوی مسوولان را خبر داد.
در این حمله، ‌ستوان سوم حمیدرضا جهانتیغ، ستوان سوم علی پودینه و ستوان سوم محسن دایی‌زاده از پرسنل کادر نیروی انتظامی و سربازان وظیفه حجت کاظمی، مهدی امینی و امیر مکاری‌ به شهادت رسیده‌اند.

سربازی دیگر به‌علت شدت جراحت وارده به شهادت رسید که هنوز نام وی اعلام نشده است.

SlH_ldyn_frwqy
صلاح‌الدین فاروقی رهبر جیش العدل

گروه اسلامگرای جیش‌العدل مسئولیت حمله به مرزبانان ایرانی را به‌عهده گرفت. این گروه بعد از نابودی جندالله، با سازمان‌دهی تشکیلاتی‌تر برخی از اعضای آن، شروع به فعالیت و اعلام موجودی کرد و رهبری آن را صلاح‌الدین فاروقی از اهالی راسک به عهده دارد. گروهک جیش العدل، با باورهای وهابی خود از جمله حامیان سلفی‌های معارض در جنگ سوریه است و یکی از دلایل اقدامات خود را حمایت از اسلامگراهای سوری اعلام کرده است.

میرجاوه در فاصله 75 کیلومتری شرق زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در همسایگی کشور پاکستان واقع شده است.

اسامی شهدای اعلامی تاکنون، به شرح زیر است:

1- شهید جهانتیغ (کادر)

2- شهید پودینه (کادر)

3- شهید دایی زاده (کادر)

4- شهید کاظمی (وظیفه)

5- شهید امینی (وظیفه)

6- شهید مکاری (وظیفه)

مقاله قبلیکارگردان «سکوت بره‌ها» درگذشت
مقاله بعدیخطر از بیخ گوش فوتبال ایران گذشت
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...