شمار قربانیان کرونا در ایتالیا، اسپانیا، آمریکا و فرانسه از ۵۳ هزار نفر گذشت

0
179

شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در جهان در حالی از ۸۰ هزار نفر فراتر رفته است که نزدیک به ۷۵ درصد قربانیان ساکن کشورهای اروپایی بودند.

نیمی از بیش از ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار نفری که مبتلا به نوع جدید ویروس کرونا شده اند نیز ساکن کشورهای اروپایی هستند. این در حالی است که بسیاری از کشورها اکنون تنها از افرادی تست کرونا می گیرند که در بیمارستان ها بستری می شوند.

از سوی دیگر اودری ازوله، دبیر کل یونسکو روز سه شنبه هشدار داد که این سازمان نگران تهدیدهای بالقوه علیه «حقوق بشر، زندگی خصوصی و هنجارهای اخلاقی» در دوران شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» است.

شمار جان‌باختگان در فرانسه از ۱۰ هزار نفر گذشت

با مرگ ۶۰۷ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، شمار جان‌باختگان این بیماری از مرز ۱۰ هزار گذشت و به ۱۰ هزار و ۳۲۸ نفر رسید. به این ترتیب فرانسه پس از ایتالیا، اسپانیا و آمریکا تبدیل به چهارمین کشوری شد که بیش از ده هزار نفر در آن بر اثر کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر شمار مبتلایان به کرونا در فرانسه نیز در ۲۴ ساعت گذشته نسبت به شبانه روز پیش از آن دو برابر شد و به ۱۱ هزار و ۵۹ نفر رسید. آمار کلی مبتلایان کرونا در فرانسه هم‌اکنون ۱۰۹ هزار و ۶۹ نفر است.

آمریکا خواستار شفافیت کشورها در مبارزه با کرونا شد

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریكا روز از همه كشورها خواست كه تا در زمینه مبارزه با کرونا شفاف و صادقانه عمل كنند. پمپئو در سخنان خود نامی از چین نبرد اما اظهار نظر او بلافاصله بعد از آن صورت گرفت که مقامات پکن برای نخستین بار از آغاز شیوع کرونا، آمار مرگ و میر در چین را صفر گزارش کرده و شهر ووهان، خاستگاه کرونا را از قرنطینه بیرون آوردند.

مایک پمپئو سه شنبه در جریان یک نشست خبری گفت كه همه كشورها وظیفه دارند داده‌های دقیق خود را به موقع گزارش دهند تا برای کسب اطلاعات در مورد کرونا به جهان كمك کرده باشند. وی افزود: «هر ملتی خواه دموکراسی باشد یا نباشد، باید این اطلاعات را با روشی شفاف، باز و کارآمد به اشتراک بگذارد.»

در تحولی جداگانه، یک مقام ارشد دولت ترامپ از چین خواست تا به ایالات متحده اجازه دهد به طور مستقیم با آزمایشگاه‌های شهر ووهان همکاری کند و گفت که این امر برای نجات جان انسان‌ها در جهان بسیار مهم است.

ووهان چین از قرنطینه در آمد

مقامات چینی پس از دو ماه و نیم شهر ۱۱ میلیون نفری ووهان، خاستگاه ویروس کرونا را از قرنطینه بیرون آوردند. با لغو کامل مقررات قرنطینه، افراد مقیم ووهان نیمه شب سه شنبه به وقت محلی (۶ عصر به وقت اروپا) اجازه یافتند تا از شهر خارج شوند. پیش از این ممنوعیت ورود افراد به ووهان برداشته شده بود. ویروس کرونا در استان هوبی بیش از ۷۰ هزار نفر را آلوده کرد و بیش از ۳ هزار نفر را نیز به کام مرگ فرستاد.

کرونا در ایران؛ شناسایی ۲۰۸۹ بیمار جدید و مرگ ۱۳۳ نفر دیگر

وزارت بهداشت ایران اعلام کرد در فاصله روزهای دوشنبه تا سه شنبه ۲۰۸۹ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ شناسایی شده و ۱۳۳ تن دیگر بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند. به گزارش ایسنا، کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران گفت: با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۶۲۵۸۹ نفر رسید.

به این ترتیب آمار رسمی قربانیان ویروس کرونا در ایران تاکنون به ۳۸۷۲ نفر رسیده است. آقای جهانپور گفته است «خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۲۷۰۳۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.» جهانپور افزود: ۳۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وزارت صحت افغانستان: تعداد مبتلایان به ۴۲۳ نفر رسید

وزارت صحت افغانستان روز سه شنبه اعلام کرد که ۵۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور به ثبت رسیده است. به این ترتیب شمار مبتلایان به این ویروس در افغانستان به ۴۲۳ نفر رسید. بنا به اعلام وزارت صحت افغانستان تاکنون ۱۱ نفر در این کشور جان خود را به دلیل ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» از دست داده اند.

بیشترین موارد جدید ابتلا در ولایت هرات با ۲۷ مورد به ثبت رسیده است. این ولایت در غرب افغانستان و در مرز با ایران قرار دارد. ولایت های کابل، قندهار، بلخ و ننگرهار پس از هرات شاهد بیشترین موارد ابتلا به ویروس جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

آسوشیتدپرس
شیوع ویروس جدید کرونا در افغانستانآسوشیتدپرس

چین نخستین روز بدون مرگِ کرونایی را ثبت کرد، آمریکا همچنان رکورددار

کمیتهٔ ملی سلامت چین روز سه‌شنبه اعلام کرد برای نخستین بار پس از ماه‌ها در یک روز هیچ مرگ تازه‌ای بر اثر بیماری کوید۱۹ در این کشور ثبت نشد. شمار بیمارانی که در داخل چین به ویروس کرونا آلوده شده بودند از ماه مارس تا کنون رو به کاهش داشته‌ است. این در حالی است که این کشور شاهد موج تازه‌ای از ابتلا به بیماری کوید-۱۹ نیز بوده است که از سوی ناقلانی که از بیرون به این کشور آمده‌اند ایجاد شده است.

در روزهای گذشته حدود ۱۰۰۰ مورد ابتلا به کرونا با ورود از خارج به چین ثبت شده است. برای نمونه در روزهای یکشنبه و دوشنبه به ترتیب ۳۲ و ۳۸ مورد تازهٔ ابتلا به کرونا در چین ثبت شد که تمامی این موارد به مسافرانی مربوط می‌شد که از خارج به این کشور آمده بودند.

رکورد آمار مرگ و میر روزانه در ایالت نیویورک شکسته شد

آمار تازهٔ شمارشگر دانشگاه جان هاپکینز نشان می‌دهد که در ایالات متحده ۱۱۵۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اثر بیماری کوید ۱۹ جان باخته‌اند. آمریکا با

آمریکا با ثبت بیش از ۳۳۸ هزار مبتلاء به ویروس کرونا و با بیش از ۱۲ هزار مورد مرگ تا روز سه شنبه رکورددار تلفات جانی در اثر ابتلا به این ویروس مرگبار به شمار می‌رود. از سوی دیگر رکورد روزانه مرگ و میر بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در ایالت نیویورک روز سه شنبه شکسته شد. بنا به اعلام مقامات این ایالت پرجمعیت آمریکا ۷۳۱ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در این ایالت جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.

سازمان بین المللی کار: بازار کار با شدیدترین بحران از زمان جنگ جهانی دوم روبرو است

سازمان بین المللی کار وابسته به سازمان ملل متحد روز سه شنبه اعلام کرد که بازار کار در جهان با شدیدترین بحران از زمان پایان جنگ جهانی دوم روبرو است. بنا به اعلام این سازمان یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا در آستانه اخراج یا کاهش دستمزد قرار گرفته اند. سازمان بین المللی کار هشدار داده است که بحران پیش رو از بحران مالی و اقتصادی سال ۲۰۰۸ شدیدتر خواهد بود.

تخمین زده می شود که محل کار چهار پنجم (۸۰ درصد) از جمعیت فعال جهان اکنون به دلیل تصمیمات دولت ها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا تعطیل شده است. سازمان بین المللی کار هشدار داده است که تاثیر شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» بر نرخ بیکاری در جهان از آنچه تاکنون تصور می شد بیشتر خواهد بود. این نهاد پیش از این از نابودی ۲۵ میلیون شغل در جهان سخن گفته بود.

بیش از ۱۰۰ جان باخته در سوئد طی ۲۴ ساعت

سوئد، یکی از معدود کشورهای اروپایی که راهبرد قرنطینه و تعطیلی رستوران ها و کافه ها را برای مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا انتخاب نکرده است شاهد مرگ بیش از ۱۰۰ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس طی ۲۴ ساعت گذشته بود. به این ترتیب شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» در سوئد به ۵۹۱ نفر رسید. تعداد مبتلایان به نوع جدید ویروس کرونا در این کشور نیز ۷۶۹۳ نفر است.

این آمار از مرگ و میر بیشتر در سوئد در مقایسه با دیگر کشورهای اسکاندیناوی حکایت دارد. دولت سوئد از ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار شهروند این کشور خواسته است تا با «مسئولیت پذیری فردی» و پیروی از دستورالعمل های بهداشتی مقامات این کشور با شیوع ویروس جدید کرونا مقابله کنند.

دولت سوئد دیدار با افراد مسن در خانه های سالمندان و تجمع بیش از ۵۰ نفر را ممنوع کرده است.

آسوشیتدپرس
کافه های سوئد در دوران شیوع ویروس کروناآسوشیتدپرس

تعداد مبتلایان در آلمان به مرز ۱۰۰ هزار نفر نزدیک شد

شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در آلمان روز سه شنبه به مرز ۱۰۰ هزار نفر نزدیک شد. بنا به اعلام مسئولان آلمانی تاکنون ۹۹۲۲۵ نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده اند. روند آمار روزانه مبتلایان جدید در آلمان طی چهار روز گذشته رو به کاهش بود اما از روز سه شنبه بار دیگر سیر صعودی پیدا کرده است. شمار جان باختگان در آلمان نیز با ثبت مرگ ۱۷۳ بیمار مبتلا به «کووید ۱۹» به ۱۶۰۷ نفر رسید. این در حالی است که شمار جان باختگان در روز دوشنبه ۹۲ نفر بود.

آمار روزانه جان باختگان در اسپانیا بار دیگر افزایش یافت

مقامات اسپانیا روز سه شنبه اعلام کردند که ۷۴۳ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا جان خود را از دست دادند. این رقم به این معنا است که شمار قربانیان روزانه این ویروس در اسپانیا پس از آنکه چهار روز پیاپی کاهش یافته بود اکنون بار دیگر سیر صعودی یافته است. با احتساب آمار روز سه شنبه تاکنون ۱۳۷۹۸ نفر در اسپانیا به دلیل ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند. شمار مبتلایان به این ویروس نیز در اسپانیا به ۱۴۰۵۱۰ نفر رسیده است. دولت اسپانیا از روز ۱۴ مارس (۲۴ اسفند) یکی از سخت گیرانه ترین طرح های قرنطینه را در قاره اروپا به اجرا گذاشته است.

آسوشیتدپرس
قرنطینه در اسپانیاآسوشیتدپرس

وزیر بهداشت فرانسه: هنوز به پیک همه گیری کرونا نرسیده‌ایم

اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه روز سه شنبه گفت که این کشور هنوز به زمان اوج (پیک) شیوع ویروس جدید کرونا نرسیده است. وزیر بهداشت فرانسه تاکید کرد که قرنطینه سراسری در این کشور تا هر وقت که لازم باشد ادامه پیدا خواهد کرد. این سخنان اولیویه وران در حالی بیان می شود که فرانسه از روز سه شنبه وارد چهارمین هفته از اجرای قرنطینه سراسری شد.

کریستوف کستنر، وزیر کشور فرانسه نیز از شهردارها و فرمانداری ها خواسته است تا در صورت نیاز به صورت موردی مقررات قرنطینه را سخت گیرانه تر کنند. شهرداری پاریس در همین راستا تصمیم گرفته است تا فعالیت ورزشی روزانه افراد را بین ساعت ۱۰ تا ۱۹ هر روز ممنوع کند. بنا به مقررات قرنطینه فرانسه شهروندان اجازه دارند که هر روز به مدت یک ساعت در فاصله یک کیلومتری منازل خود به تنهایی به فعالیت ورزشی بپردازند.

ثبت بیش از هزار مورد ابتلای جدید در روسیه

ستاد بحران روسیه روز سه شنبه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۵۴ مورد جدید از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ثبت رسیده است. این برای اولین بار است که شمار مبتلایان روزانه به این ویروس در روسیه از هزار نفر فراتر می رود.

یورونیوز گزارش داد؛ بنا به اعلام مقامات روسیه تاکنون ۷۴۹۷ نفر در این کشور به بیماری «کووید ۱۹» مبتلا شده‌اند. از این تعداد ۵۸ نفر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند.