مسؤلان بی لیاقت حکومت آخوندی، کار بی تفاوتی و بی کفایتی خودشان را تا به جائی رسانده اند؛ که غیر از انسانهای ساکن در مرز پرگهر ایرانزمین، پدیده های طبیعی نیز از آسیب آن بی نصیب نمانده اند. خشک شدن آبهای دریاچه ها و رودخانه ها کم بود؛ که خشک شدن دوازده میلیون اصله درخت بلوط هم در سلسله کوههای زاگرس به آن اضافه شدند ؟!
آنانی که در کشورهای اروپای غربی و شمالی زندگی می کنند؛ احتمالا گهگاه مشاهده کرده اند، که اگر دو سه روز پیاپی هوای این کشورها آفتابی و خشک باشد؛ حتما در نخستین روز بعد از آن، ماشین های آب پاش شهرداری های آن سرزمین، از درختان داخل خیابانها گرفته، تا درختان درون جنگلهای آنجا را آبیاری می کنند؛ تا از خشک شدن آنها جلوگیری نموده باشند. عملی که در پیش از روی دادن این انقلاب شوم و سیاه، در مملکت خودمان نیز، هر از گاهی به انجام می رسید. اما متأسفانه در طول این سه دهه ننگین، که میهن مان در اشغال شقی ترین موجودات انسان نمای حاکم بر ایران درآمده ؛ چنین کاری هرگز به انجام نرسیده است!
البته وقتی ساکنان مناطق جنوبی پایتخت کشور، همه روزه دچار کم آبی یا بی آبی هستند؛ خشک شدن درختان خیابانها و پارکها و جنگلها، نمی تواند غیرمنتظره باشد. اما چون آدمها قادرند از جائی که امید دارند؛ آبی بیابند و تشنه کامی خویش را برطرف نمایند؛ یا دست کم تا زمانی که آب به لوله های خانه شان نمی رسد؛ می توانند به خانه های دوستان و فامیل شان که چنین مشکلی را ندارند بروند؛ حضور این مسأله نزد آنها، و تحمل نمودن مشکل کم آبی، تا حدودی می تواند قابل تحمل باشد. ولی برای موجودات زنده دیگری همچون درختان، که با افتخار به روئیدن شان در سرزمین پارسیان، و دارا بودن جایگاهی بر روی سلسله کوههای سر به فلک کشیده سراسر ایران، به ویژه البرز و زاگرس، چنین مشکلی غیر قابل تحمل است!
خداکرم جلالی، رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفته است؛ دوازده میلیون اصله درخت بلوط، در جنگلهای سلسله کوههای زاگرس، و استان کهکیلویه و بویراحمدی، به خاطر حمله حشره چوبخوار، خشک شده اند. به گزارش این فرد، یک میلیون و صد و سی هزار هکتار از جنگلهای استان فارس و استان کهکیلویه و بویراحمدی، در اثر هجوم حشرات چوبخوار به این مراتع خشک شده اند. وی اعلام نموده براساس مصوبه دولت، بازسازی این جنگلها از سال گذشته آغاز گشته، و درختان آسیب دیده که خشک شده اند؛ قطع می شوند و به جای آن، درختان بلوط مقاوم تری کاشته خواهند شد!
باید کسی از این قوم بی هنر ولی پرمدعا بپرسد؛ جایگزین نمودن درختان سالم و قوی تر به جای این دوازده میلیون اصله بلوط آسان تر است؛ یا رسیدگی به موقع به این درختان و در امان نگاه داشتن آنها از یورش حشرات چوبخوار به آنها، و مصون نمودن آنها از زیان اپیدمی سرایت این بیماری به درختان دیگر، با سمپاشی کردن به موقع درختان؟!
البته این سنت و روش همیشگی سران عاری از خرد جمهوری اسلامی است؛ که هر چه در آن دیار باستانی و زیبا از طبیع میهن مان به ودیعت گرفته شده است؛ به سبب نادانی های مفرطی که دارند نیست و نابود بگردانند. اگر جز این بود؟ چرا بایستی طبق گفته خودشان، دوازده میلیون اصله درخت بلوط در مراتع جنگلهای برآمده بر سلسله کوههای زاگرس و استانهای نامبرده، به جای تکثیر شدن، به تبر بی مروتی های مأموران شان سپرده بشوند؟!
محترم مومنی