دختر بچه مهاجر افغان توسط پسر ایرانی کشته و سوزانده شد

1
463

خبر هولناک قتل دختر 6 ساله افغانی دل‌ها و قلب‌های دو ملت ایران و افغان را به درد آورده است. ماجرا چند روز قبل مشخص شده است و موجی از تاسف و تاثر را در بین دو ملت به بار آورده است.

ابعاد باورنکردنی ماجرا، این اتفاق را تبدیل به یک شوک کرده و چیزی در حدود 5 روز قبل، دختر گم می‌شود و گم‌ شدن دختران در سنت مردمان این منطقه از کره خاکی، یادآور یک داغ بزرگ تاریخی است و عجیب دلهره آور است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خبر چند روز بعد به خانواده می‌رسد. «ستایشی» دیگر روی کره خاکی وجود ندارد و همه آرزوهای 6 ساله او مثل زندگی‌ کوتاهش برای همیشه ناتمام مانده است. دخترک به طرز فجیعی به قتل رسیده است، اتفاقی مهیب رخ داده است و داغی بزرگ و باورنکردنی بر دل‌ها گذاشته شده است.

ماجرا به شدت مستعد برخاستن دوباره دشمنی‌هاست. کمین‌کرده‌های دشمنی میان دو ملت، انتقام‌گیران تاریخی روزگار شیرین یکدلی، منتظر فرصت‌اند تا جرم ضدانسانی یک شخص ایرانی را به ملیت‌ها ربط دهند و بازار شایعه‌ها داغ شود و فرصت‌طلبان افسار امور را به دست گیرند اما این اتفاق رخ نمی‌دهد. ماجرا تغییر کرده است و اتفاقا در اتفاقی حیرت‌انگیز اما آشنا تبدیل به مانور یکدکی و همدلی ایرانی‌ها و افغانی ها می‌شود.

ماجرا از همان ابتدا با همراهی ایرانی‌ها فاش می‌شود، داستان قتل دختر افغانی، اساساً با دخالت و افشای مسئله توسط ایرانی‌ها فاش می‌شود.

دوست ایرانی قاتل وقتی متوجه ماجرا می‌شود به پدرش خبر می‌دهد و پدر سریعا امام جمعه شهر را و به فاصله چند ساعت توسط نیروی انتظامی، قاتل دستگیر می‌شود و هم اکنون در بازداشتگاه است.

635964049217497218

شنیده ها حکایت دارد، بعد از این اتفاق، همدلی‌ها و یکدلی‌ها با شدت هر چه تمام‌تر آغاز می‌شود. جمع زیادی از ایرانی‌های محل با ابراز همدری به سراغ خانواده ستایش می‌روند و اعلام می‌کنند که در کنار آنها خواهند ایستاد. ایرانی‌ های محل جمع می‌شوند و پلاکارد تسلیت می‌زنند و افغان های داغدار را دلداری می‌دهند که سرنوشت این ملت آنچنان به هم گره خورده است که انگار دختر خودشان را از دست داده‌اند. فضای مملو از ابراز انزجار از این جنایت می‌شود.

تاریخ پر از غم این منطقه، نیاز بهلداری‌دهنده‌هایی از جنس خود دارد و چه غم‌انگیز است این روزهای تلخ. افغان ها، در کنار یکدیگر جمع شده‌اند، دیگر تفاوت‌ها رنگ باخته است و سرانجام عصر روز گذشته ختم ستایش قریشی این فرزند افغان و حالا ایرانی افغانستانی برگزار می‌شود و این گزارشی از یک زن افغان حاضر در این مراسم است.

«ایرانی‌ها می‌گفتند اگر نیاز باشد النگوهایمان را می فروشیم تا حق ستایش گرفته شود و خون آن پایمال نشود»

پدر ستایش در گفتگو با بی بی سی فارسی داستان مفقود شدن دخترش را این‌گونه توضیح داد: “ساعت یک دخترم از خانه رفت بیرون. رفت سر کوچه که آنجا یک مغازه است تا یک بستنی بگیرد. وقتی بستنی را گرفت و برگشت، ده متر نارسیده به خانه، این قاتل بچه را گرفته. حالا نمی‌دانم که چه جوری گرفته و برده خانه. بعد از بیست دقیقه نیم ساعتی، مادرش متوجه شده که بچه نیست. بعد به من زنگ زد که ستایش به خانه نیامده و توی کوچه هم نیست. من هم از سرکار برگشتم خانه و بچه هنوز پیدا نشده بود.”

او در مورد تلاش‌های خودش و خانواده‌اش برای یافتن ستایش گفت: “خوب بچه پیدا نشد. من هم هر چه با خانواده گشتیم، پیدا نشد. حادثه را به کلانتری/پلیس گزارش دادیم. پلیس گفت یک ساعت دیگر هم بگردید، ممکن خانه دیگر اعضای خانواده رفته باشد. ما یکی دو ساعت دیگر باز هم گشتیم. نزدیک غروب شده بود. بعد رفتم کلانتری و آنجا هم گزارش مفصل دادم و گفتند باید بروی دفتر آگاهی که البته آنجا هم ناوقت شده بود و گفتند فرد مسئول نیست و فردا ساعت هشت بیا که کارت را انجام بدهیم.”

آقای قریشی در تماسش با پلیس و ثبت پرونده در کلانتری گفت: “ساعت هشت صبح رفتم آگاهی و پرونده هم تشکیل شد و پلیس گفت حالا شما هم دنبالش باشید و ما هستیم. ما هم با خانواده هر چه کوچه و خیابان، همسایه و همه جا و همه چیز را سراغ گرفتیم، هیچ کسی اصلا خبری نداشت.”

در برخی رسانه‌های ایرانی گزارش شده که فرد مظنون پیش از قتل و اسیدپاشی به ستایش، به او تجاوز کرده است اما آقای قریشی در گفتگو با بی بی سی، گفت که در این مورد منتظر گزارش پزشکی قانونی/طب عدلی است که تاکنون به دستش نرسیده است.

به نوشته رسانه‌های ایرانی فرد مظنون ۱۷ سال دارد و شهروند ایران است.

آقای قریشی گفت که مراسم تدفین و فاتحه‌خوانی ستایش انجام شده است.

خبرگزاری فارس نیز گزارش داده است که پیکر ستایش در امامزاده «طاهر مطهر» به خاک سپرده شد. و ادامه داد؛ “در پی وقوع حادثه هولناک قتل ستایش قریشی در منطقه خیرآباد شهر ورامین، تعدادی از مقامات ایرانی و افغان با حضور در منزل پدر ستایش، با خانواده و بازماندگان وی ابراز همدردی کردند.”

براساس این گزارش بسیاری از مقامات افغان از جمله احمد نصیر نور، سفیر افغانستان در ایران، و رایزن فرهنگی این سفارت نیز با حضور در منزل این خانواده ابراز همدردی کرده‌اند.

1 نظر

  1. gozareshe vaghan mozakhrafi neveshtin. Hamash chert o perte ehsasi, va ettela’ate nakafi. akharesh ham ke khanandaro vel mikonin bedoone inke begin chejoori koja peyda shod.

نظرات بسته است