حکم ناعادلانه و سنگین قضایی علیه آقای مدنی

0
208

به دنبال صدور حکم سنگین و ناعادلانه علیه آقای سعید مدنی؛ کنشگران ملی- مذهبی خارج از کشور با صدور بیانیه ای این حکم را محکوم نمودند. در بخشی از این بیانیه آمده است:گویا عدم تمکین آقای مدنی، با وجود تحمل فشارهای غیرانسانی و شکنجه، به اعتراف دروغین و انجام مصاحبه‌ی مطلوب بازجوهای مسلط بر اوین، چنین حکم غیرمنصفانه‌ای را موجب شده است.

 سعید مدنی قهفرخی جامعه‌شناس، پژوهشگر ارشد علوم اجتماعی، استاد دانشگاه و روزنامه‌نگار ایرانی است. او عضو گروه مسائل و آسیب‌های اجتماعی انجمن جامعه‌شناسی ایران[ و استاد و عضو گروه پژوهشی رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، سردبیر «فصلنامه علمی-پژوهشی رفاه اجتماعی» و از بنیان‌گذاران نشریهٔ توقیف شدهٔ ایران فردا است. او در اسفند ۱۳۷۸ همراه با برخی از اعضای شورای فعالان ملی-مذهبی بازداشت شده و به تحمل حبس محکوم شد.

متن کامل این بیانیه به گزارش سایت ملی- مذهبی به این شرح است:

به ‌نام خدا

 

اعتراض کنشگران ملی ـ مذهبی خارج از کشور به:

 

حکم ناعادلانه و سنگین قضایی علیه آقای مدنی

 

هم‌زمان با موج جدید امید به تغییر سیاست‌ها در جمهوری اسلامی، پس از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و پیروزی آقای حسن روحانی، دادگاه انقلاب با صدور حکمی سنگین و کم‌سابقه، آقای دکتر سعید مدنی از اعضای شورای فعالان ملی ـ مذهبی را به شش سال حبس در تبعید و نیز ۱۰ سال تبعید به بندرعباس محکوم کرده است.

 

دکتر سعید مدنی به‌قدر لازم برای کنشگران سیاسی وطن‌دوست، پژوهشگران، دانشگاهیان، روزنامه‌نگاران و فعالان دانشجویی شناخته شده است. کوشش‌های وی برای اصلاح روندها و سیاست‌های غیرملی و تغییر روش‌های انحصارطلبانه و برنامه‌های غیرعلمی و نیز تلاش‌های وی برای بهبود اوضاع اجتماعی ـ اقتصادی اقشارمحروم جامعه، نه سزاوارخشونت و زندان و تبعید، که در خور تقدیر و تمجید است.

 

حکم غریب دادگاه انقلاب که از کینه و خشم بازجویان مسئول پرونده‌ی آقای مدنی نشانه‌ها دارد، اینک یکی از کنشگران دغدغه‌دار منافع ملی و یکی از پژوهشگران ارشد علوم اجتماعی در ایران را هدف قرار داده است. گویا عدم تمکین آقای مدنی، با وجود تحمل فشارهای غیرانسانی و شکنجه، به اعتراف دروغین و انجام مصاحبه‌ی مطلوب بازجوهای مسلط بر اوین، چنین حکم غیرمنصفانه‌ای را موجب شده است.

 

در این برخورد غیرقانونی و ناعادلانه، آقای سعید مدنی تنها نیست؛ جمعی از فعالان ملی ـ مذهبی (اعم از اعضای نهضت آزادی ایران و شورای فعالان ملی ـ مذهبی) همچون بسیاری دیگر از کنشگران سیاسی و مدنی، از فردای انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ دستگیر شده و با احکام قضایی سنگین، بازداشت غیرمنصفانه‌ای را بی‌هیچ توجیه قانونی تحمل می‌کنند.

 

کنشگران ملی ـ مذهبی خارج از کشور امیدوارند نتیجه‌ی انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد، منجر به تغییر سیاست‌های حاکمیت در قبال دگراندیشان و منتقدان شود. بازنگری در احکام صادره علیه فعالان سیاسی و مدنی، و آزادی زندانیان سیاسی (به‌ویژه بازداشت شدگان حوادث انتخابات ریاست جمهوری دهم، و در صدر آنها، آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد) نخستین گام و اقدام مهم برای تحقق آشتی و کنار نهادن سوء تفاهم‌ها و حساسیت‌های امنیتی غیرملی، و تلطیف فضای سیاسی ملتهب و خشن است.

 

کنشگران ملی- مذهبی خارج از کشور

 

۵ تیر ۱۳۹۲

 

مقاله قبلیوالیبال نوجوانان جهان- مکزیک؛ تیم ایران مقابل فنلاند پیروز شد..
مقاله بعدییک ژنرال آمریکایی متهم به درز اخبار حملۀ سایبری به ایران شد
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...