شرق نوشت:
سی وهفتمین سالگرد درگذشت «علی شریعتی»، به مراسمی کوچک میان اعضای خانواده، دوستان و جمعی اندک در خانه «احسان» محدود ماند. پنجشنبه گذشته جمعی کمتر از50نفر در منزل «احسان شریعتی» گرد آمدند تا فرزند ارشد درباره پروژه- کتاب «چه باید کرد؟» پدر و تاکید «شریعتی» بر «عرفان، برابری و آزادی» برایشان سخن بگوید و اینکه اینسالها و روزها نیاز است تا برخی آثار شریعتی رواج داده شود.
اگرچه همزمان هم اعلام شده بود که مراسمی هم در مزینان محل تولد «شریعتی» برگزار شده است؛ مراسمی که برایش ستاد مردمی تشکیل شد و حتی گفته شد که از وزیر ارشاد برای حضور در این مراسم دعوت شده است. این در حالی است که هیچیک از اعضای خانواده در این مراسم حضور نداشتند.
تا پنجسال قبل، 29خرداد، حسینیه ارشاد هرساله محل برگزاری مراسم یادبود شریعتی بود. مراسم سال 86 اما ویژهتر بود چرا که برای نخستینبار همه خانواده شریعتی (همسر و سه فرزند) هم که به ایران بازگشته بودند، همزمان در این مراسم شرکت کردند. از سال 89 بهبعد اما سالگرد درگذشت شریعتی به همان جمع خانوادگی و دوستانه محدود مانده است. خانواده شریعتی امسال هم درخواست برگزاری مراسم را در حسینیه ارشاد داشتند اما مدیریت حسینیه اعلام کرد که با این درخواست موافقت نشده است.
علی شریعتی مزینانی، مشهور به دکتر علی شریعتی نویسنده و پژوهشگر دینی از مبارزان و فعالان مذهبی و سیاسی و از نظریهپردازان انقلاب اسلامی ایران بود که در سن چهل و چهارسالگی بهصورت مشکوکی در انگلستان درگذشت.