گیتار «الویس پریسلی» خواننده و نوازنده آمریکایی به قیمت 334 هزار دلار به فروش رسید.
گیتاری که «الویس پریسلی» خواننده آمریکایی ملقب به «سلطان راک اند رول» از پدرش هدیه گرفته بود، در یک حراجی نیویورکی به قیمت 334 هزار دلار فروخته شد.
گفته میشود «پریسلی» بهخاطر دریافت کمربند مشکی در ورزش کاراته، این گیتار را از پدرش هدیه گرفت. این خواننده مشهور در سال 1975 گیتار خود را در کنسرت کارولینای شمالی به یکی از طرفدارانش هدیه داد.
اولین پیانوی «الویس پریسلی» نیز که ارزش آن 60 هزار دلار تخمین زده شده بود، به قیمت حدود 140 هزار دلار به فروش رسید.
«الویس آرون پریسلی» (1977-1935) خواننده و هنرپیشه آمریکایی و یکی از موفقترین شخصیتها در هنر معاصر و موسیقی آمریکای قرن بیستم بود. مرگ او در سن 42 سالگی به محبوبیتش بین هوادارانش افزود. او در دوران شکوفا شدن سبک «راک اند رول» بویژه در نیمه دوم دهه 1950 بر آن حکمرانی میکرد، چنان که به «سلطان راک اند رول» مشهور شد. «پریسلی» از سال 1956 به بعد، با اجرای 45 ترانه که از هر کدام از آنها بیش از یک میلیون نسخه به فروش رفت و همچنین بازی در 33 فیلم سینمایی و حضور در برنامههای تلویزیونی و کنسرتها، موفقیت اقتصادی رکوردشکنی را کسب کرد.
در این حراجی همچنین ترانه دستنویسی از «جان لنون» هنرمند سرشناس گروه موسیقی «بیتلز» به قیمت 354 هزار و 400 دلار به فروش رسید. نام این ترانه «به نفع آقای کایت» بود.
«جان لنون» بهعنوان یکی از اعضای موسس گروه «بیتلز» و یکی از تأثیرگذارترین چهرهها در گسترش موسیقی عامهپسند در سراسر جهان شناخته میشود. «لنون» همراه «پل مککارتنی» یکی از موفقترین ترانهسرایان قرن بیستم بهشمار میرود. زمانی که در سال ۱۹۷۰ گروه «بیتلز» از هم پاشید، او بهصورت انفرادی حرفهاش را ادامه داد. «لنون» در موسیقی سبک «راک اند رول» دهه 1960 میلادی تأثیر بهسزایی داشت و برخی از ترانههای خوب «بیتلز» از کارهای او هستند. «دشتهای توتفرنگی برای همیشه» و «من گراز دریایی هستم» از تکآهنگهای بهیادماندنی او بهشمار میروند.
«جان لنون» در سال ۱۹۸۰ در حالی که به آپارتمان خود در ساختمان داکوتا در شهر نیویورک بازمیگشت، توسط یکی از طرفداران سابقش به نام «مارک دیوید چپمن» به ضرب چهار گلوله کشته شد.
به گزارش بیبیسی، در این حراجی ژاکت قرمزرنگ «مایکل جکسون» که او در تور جهانی سال 1997-1996 به تن میکرد، به قیمت 256 هزار دلار یعنی چهار برابر آنچه پیشبینی شده بود، فروخته شد.
از دیگر یادگاریهای هنرمندان عرضهشده در این حراجی میتوان به اولین پیانوی «لیدی گاگا» اشاره کرد که پیشبینی میشد 100 هزار دلار به فروش برسد، اما خریداری برای آن پیدا نشد.