جزئیات طرح انتقال آب خزر را در اختیار دانشجویان فعال محیط زیستی

0
175

دبیر منطقه سه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست، اصلاح فرهنگ نادرست را دشوارتر از فرهنگ سازی دانست و یادآور شد: از دید علمی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، انتقال آب دریای خزر یک جوک ملی محسوب می‌شود، لذا از مسئولان اجرایی می‌خواهیم جزئیات طرح را در اختیار دانشجویان فعال محیط زیستی قرار دهند.

 یزدانی در نشست منطقه‌ای باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی کشور که به میزبانی جهاددانشگاهی استان گیلان در سالن اجتماعات سازمان حفاظت محیط زیست استان برگزار شد، با اشاره به محورهای فعالیت باشگاه، اظهار کرد: پاکسازی محیط زیست، بزرگداشت مناسبت‌های مرتبط با محیط زیست و تمرکز بر مدیریت پسماند در دانشگاه مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه سبز نداریم، تصریح کرد: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به سمت برندسازی دانشگاه سبز حرکت می‌کند.

دبیر منطقه‌ای باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با اشاره به ارتباط خوب سمن‌ها با گروه‌های دانشجویی فعال محیط زیستی، گفت: منطقه سه بیشترین گزارشات زیست محیطی را در طی یک سال گذشته نسبت به سایر مناطق داشته است.

یزدانی اصلاح فرهنگ نادرست را دشوارتر از فرهنگ سازی دانست و یادآور شد: از دید علمی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، انتقال آب دریای خزر یک جوک ملی محسوب می‌شود، لذا از مسئولان اجرایی می‌خواهیم جزئیات طرح را در اختیار دانشجویان فعال محیط زیستی قرار دهند.

وی با اشاره به تنوع زیستی گیاهی و جانوری در منطقه سه به ویژه اکوسیستم‌های تالابی، عنوان کرد: برای حفظ این زیست بوم نباید اجازه دهیم آب خزر به مرکز ایران منتقل شود.

مهرو، نماینده تشکل‌های مردم نهاد محیط زیستی گیلان نیز، با اشاره به وجود ۳۰ تشکل زیست محیطی و منابع طبیعی در سطح استان، اضافه کرد: این تشکل‌ها در قالب شبکه استانی به ثبت رسیده و فعالیت می‌کنند و از مسئولان پاسخگویی می‌خواهند.

وی با بیان اینکه مردم انزلی بر سر اثرات مخرب سد “لاسک” به یک هم افزایی رسیده‌اند، عنوان کرد: متأسفانه چرخه پسماند در استان ناقص است و باید علاوه بر فراگیر شدن فرهنگ منابع طبیعی و محیط زیست اقدام به فراهم کردن تکنولوژی‌های بازیافتی کنیم.

نماینده تشکل‌های مردم نهاد محیط زیستی گیلان یادآور شد: اگر تالاب انزلی نباشد شهر انزلی هم نخواهد بود و لذا تالاب باید دغدغه شماره یک همه تشکل‌ها و گروه‌ها و مسئولان و آحاد جامعه باشد. البته مادامی که معیشت مردم درست نشده باشد، مشارکت در حفاظت از محیط زیست پایین خواهد بود.

به گزارش ایسنا، مهرو با اشاره به شرایط صید و شکار در گیلان، افزود: برداشت از طبیعت همواره در جوامع روستایی وجود داشته، اما حجم آن کنترل شده است تا جایی که بازارها را ایجاد کردیم. در مناطقی که معیشت مردم تک محصولی است چاره‌ای جز صید و شکار وجود ندارد و لذا باید فکری برای معیشت جایگزین کنیم تا علاوه بر امن شدن محیط برای پرندگان مهاجر بهره‌وری ایجاد شود.