ابرهای گازی و یک “ابَر حباب” عجیب مواردی هستند که میتوانید در تصویر جدید ثبت شده توسط هابل مشاهده کنید.
این تصویر یک سحابی یا ابرگازی با نام “N44” را نشان میدهد که در کهکشانی به نام ابر ماژلانی بزرگ قرار گرفته است. در این تصویر جدید میتوانید درخشش گازهای هیدروژنی را تماشا کنید که در کنار خطوط غبار و ستارههایی با قدمتهای مختلف در ساختاری پیچیده در فاصلهی ۱۷۰ هزار سال نوری از زمین قرار گرفتهاند.
اسپیس نوشت، ناسا میگوید که این “ابَر حباب” که به نظر میرسد در بخش مرکزی بالای ابر گازی قرار گرفته است قابل توجه است زیرا دانشمندان در تلاشند تا نحوهی تشکیل این ساختار که ۲۵۰ میلیون سال نوری وسعت را دریابند.
رسانههای علمی نوشتند؛ محققان این آژانس در بیانیهای نوشتند، وجود آن مانند یک راز است. آنها توضیح دادند که دو نظریه وجود دارد. یک نظریه آن است که ستارههای بزرگ گازها را همراه با بادهای ستارهای به اطراف پخش کردهاند اما سرعت بادهای اندازهگیری شده با این نظریه ناسازگار است.
احتمال دیگری نیز وجود دارد و آن انفجار یک ستاره در حال مرگ به نام “ابرنواختر” است که باعث ایجاد حفره در میان گازها شده است.
ستارهشناسان شاهد تفاوت قدمت پنج میلیونساله میان ستارههای درون “ابَرحباب” و لبه آن بودهاند. به گفتهی ناسا این تفاوت قدمت نشان دهندهی چندین زنجیره تشکیل ستاره است.