توضیحات وزارت خزانه‌داری آمریکا در رابطه با تحریم نفتی جمهوری اسلامی

0
174

وزیر خزانه‌داری آمریکا برای رفع ابهامات از سیاست دولت ترامپ در زمینه قطع کامل صادرات نفتی جمهوری اسلامی توضیحاتی داد. استیون منوچین گفت که در موارد خاص ممکن است فرصت بیشتری برای جایگزین کردن نفت جمهوری اسلامی در نظر گرفته شود.

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه ۱۶ ژوئیه (۲۷ تیر) به سخنان استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا، درباره تحریم‌های نفتی جمهوری اسلامی پرداخته است.

منوچین گفته است که در موارد خاص، هر گاه کشوری برای تامین نیازهای نفتی خود و یافتن جایگزینی برای نفت جمهوری اسلامی، احتیاج به فرصت بیشتری داشته باشد، آمریکا حاضر به بررسی و تصمیم‌گیری در این زمینه است.

وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «ما مایلیم که خرید نفت از جمهوری اسلامی به صفر برسد، اما در موارد خاص، اگر کسی نتواند به گونه‌ای سریع این سیاست را اجرا کند، استثناء قائل خواهیم شد.»

خبرگزاری رویترز اظهارات استیون منوچین را واکنشی به سخنان برخی از سیاستمداران دیگر آمریکا دانسته که صریح اعلام کرده بودند، در ارتباط با قطع خرید نفت از جمهوری اسلامی هیچ استثنایی برای هیچ کشوری قائل نخواهند شد.

قطع صادرات نفتی جمهوری اسلامی

خبرگزاری رویترز در ادامه می‌نویسد که دولت آمریکا بر آن است تا از ماه نوامبر به واردات نفت از جمهوری اسلامی در سطح بین‌المللی خاتمه دهد. قطع صادرات نفتی جمهوری اسلامی یکی از تحریم‌هایی است که دولت ترامپ پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای پیش‌بینی کرده است.

استیون منوچین همچنین اعلام کرده است که موضوع تحریم‌های جمهوری اسلامی را در حاشیه همایش وزیران دارایی کشورهای گروه ۲۰ با دیگر کشورها به بحث و گفت‌وگو خواهد گذاشت. اجلاس وزیران دارایی کشورهای گروه ۲۰ در روزهای ۱۹ تا ۲۲ ژوئیه در بوئنوس آیرس برگزار خواهد شد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: «ما از همه‌ی متحدان خود انتظار داریم که از سیاست تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی پشتیبانی کنند. اما در موارد خاص حاضریم استدلال‌های آن‌ها را بشنویم.»

این در حالی است که بنا بر اظهارات برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه، آمریکا با درخواست شرکت‌های فرانسوی در زمینه معاف شدن از مجازات‌های ناشی از همکاری‌های اقتصادی با جمهوری اسلامی موافقت نکرده است.

به گزارش دویچه وله؛ دولت ترامپ اعلام کرده است که از زمان اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای، بیش از ۵۰ شرکت خارجی به همکاری‌های اقتصادی خود با جمهوری اسلامی خاتمه داده‌اند.