بیانیه ۸۲ روزنامه‌ نگار در اعتراض به بازداشت سراج الدین میردامادی

0
205

۸۲ روزنامه نگار با امضاء بیانیه ای ، ضمن محکوم کردن ادامه بازداشت سید سراج الدین میردامادی توسط سپاه پاسداران ، خواستار رفع اتهامات از وی و سایر روزنامه نگاران زندانی و آزادی بی قید و شرط آنان از زندان ها شدند.

به گزارش سهام؛ در نسخه ای از این بیانیه آمده است :

سراج میردامادی ٬ روزنامه‌ نگار ساکن پاریس٬ پس از انتخاب حسن روحانی به مقام ریاست‌ جمهوری به ایران بازگشت٬ اما از بدو ورود با برخورد نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی مواجه شد تا در نهایت در تاریخ دهم اردیبهشت‌ ماه سال جاری در حالی ‌که برای ارایه‌ی «پاره‌ای از توضیحات» به شعبه دوم بازپرسی دادسرای اوین مراجعه کرده بود٬ بازداشت شد. او از زمان بازداشت تاکنون در بند ۲- الف سپاه پاسداران به سر می‌برد. نهادهای امنیتی میردامادی را به «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی» متهم کرده‌اند.

سراج‌ الدین میردامادی به عنوان یک روزنامه‌ نگار ، برای روایت بی‌طرفانه واقعیت تلاش کرده است. دستگیری ٬ تداوم بازداشت و جلوگیری از آزادی وی ، علاوه بر نقض بندهایی از قانون اساسی و آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب٬ در تضاد با مفاد اعلامیه جهانی حقوق‌ بشر است. از سوی دیگرحسن روحانی ، رییس جمهوری اسلامی ایران تاکنون چندین بار از ایرانیان خارج از کشور برای بازگشت به ایران دعوت کرده است. از جمله در دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا و سپس در گزارش عملکرد صد روزه‌ی خود که ابراز امیدواری کرد «همه ایرانیان خارج از کشور به ایران برگردند». در نتیجه ، ادامه این بازداشت نقض وعده‌های حسن روحانی در زمان تبلیغات انتخابات ریاست‌ جمهوری و سخنان وی پس از رسیدن به این مقام است.

ادامه‌ی بازداشت و مخالفت با آزادی سراج‌ الدین میردامادی از سوی قوه‌ قضاییه غیرقانونی و روند رسیدگی به پرونده‌ی نیز برخلاف موازین حقوقی و فاقد شفافیت لازم است. مساله‌ای که در بازداشت دیگر روزنامه‌ نگاران و اهالی رسانه نیز تکرار شده است.

ما روزنامه‌ نگاران امضا‌کننده‌ی این نامه ٬ ضمن محکوم کردن بازداشت سراج‌ الدین میردامادی و تمامی روزنامه‌ نگاران و فعالان رسانه‌ای ٬ از دولت و قوه‌ قضاییه می‌خواهیم تا با رفع اتهام‌ها٬ تمامی روزنامه‌ نگاران و فعالان رسانه‌ای دربند را بدون هیچ قید و شرطی آزاد کنند.
۱. ابوالقاسمی٬ مهرداد
۲. احمدی٬ محسن
۳. آذر٬ شبنم
۴. اسلامیه٬ سعیده
۵. آقازاده٬ محمد
۶. امیرشاهی٬ فرنوش
۷. امیری٬ نوشابه
۸. انصاری‌راد٬ رضا
۹. ایاز٬ لیدا
۱۰. بدیعی٬ مینو
۱۱. برآبادی٬ سعید
۱۲. بنیاد٬ تارا
۱۳. بهکام٬ سپیده
۱۴. بهکام٬ نگین
۱۵. بهمنی٬ آرش
۱۶. بهنود٬ مسعود
۱۷. تاجیک٬ مهدی
۱۸. تنگستانی٬ محمد
۱۹. توکلی٬ دلبر
۲۰. جامی٬ مهدی
۲۱. جعفری٬ مریم
۲۲. جمال‌پور٬ فاطمه
۲۳. حاجی‌حسینی٬ رضا
۲۴. حائری‌نژاد٬ فرید
۲۵. حسینی‌نژاد٬ لیدا
۲۶. حقیقت‌نژاد٬ رضا
۲۷. خسروی٬ مازیار
۲۸. خلجی٬ مصطفی
۲۹. خلعتبری٬ میترا
۳۰. خیری٬ همایون
۳۱. دوستدار٬ نعیمه
۳۲. رافت٬ احمد
۳۳. رستمی٬ نیلوفر
۳۴. رفیع‌زاده٬ شهرام
۳۵. رفیعی٬ رضا
۳۶. رمضان‌پور٬ علی‌اصغر
۳۷. روزبه٬ اردوان
۳۸. سحرخیز٬ عیسی
۳۹. سراب‌پور٬ سونیتا
۴۰. سروش٬ فریبرز
۴۱. شعردوست٬ صبا
۴۲. شکراللهی٬ رضا
۴۳. شمس٬ سعید
۴۴. شهرابی٬ شیما
۴۵. صارمی٬ نیوشا
۴۶. صمدبیگی، بهروز
۴۷. عاصمی٬ شهره
۴۸. عبداللهی٬ شیرزاد
۴۹. عرب‌سرخی٬ ساجده
۵۰. علی‌پور٬ فرهمند
۵۱. علیجانی٬ ارشاد
۵۲. فاریابی٬ فرشید
۵۳. فخرایی٬ پویان
۵۴. فرجامی٬ محمود
۵۵. فرجی٬ مهران
۵۶. قاضی٬ فرشته
۵۶. قجر٬ آیدا
۵۸. قدیمی٬ مهدی
۵۹. قلی‌زاده٬ مهتاب
۶۰. کاظمیان٬ مرتضی
۶۱. کسایی‌زاده٬ محمد
۶۲. کشوری٬ سمیه
۶۳. کوثر٬ نیک‌آهنگ
۶۴. گلپاد٬ فرزین
۶۵. لواسانی٬ مسعود
۶۶. لهردی٬ ندا
۶۷. مافی٬ حمید
۶۸. محسنی٬ مهدی
۶۹. محمودی‌سرابی٬ سام
۷۰. مزروعی٬ حنیف
۷۱. مزروعی٬ علی
۷۲. مظاهری٬ ریحانه
۷۳. ملکی٬ رویا
۷۴. منتظری٬ امید
۷۵. مهتدی٬ علی
۷۶. مهرابی٬ احسان
۷۷. میر٬ مسعود
۷۸. نجفی٬ مجتبی
۷۹. نوش‌آذر٬ حسین
۸۰. نیستانی٬ توکا
۸۱. واحدی٬ سیدمجتبی
۸۲. همتی٬ شهرزاد

مقاله قبلی«دزدان دريايي كارائيب5» هيولاي دريايي ندارد
مقاله بعدیکشتن سه کوچ نشین اسراییلی نباید به انتقام جویی و مجازات دسته جمعی بیانجامد
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...