پیوسته جهت کشف دانش پژوهان تلاش فراوانی کنند؛ را بر آن داشته است؛ که پس از خواندن و بررسی مقاله خانم زهرا حقانی، که دکترای خود در رشته نیروی جاذبه و اخترشناسی را، از دانشگاه ” شهید بهشتی” در تهران گرفته است؛ و در حال حاضر به عنوان استادیار، در دانشکده فیزیک دانشگاه دامغان مشغول تدریس و فعالیت می باشد. به عنوان اینشتین بعدی به جهان بشناساند!
نشریه علمی پژوهشی فوربس، از خانم دکتر زهرا حقانی 27 ساله، که در مقاله اش به تشریح فرضیات و تئوری های آلبرت اینشتین، که در سالهای اخیر کشفیاتی براساس نظریه های او صورت گرفته، از جمله تصویربرداری از دوربین فضائی ” هابل ” که از یک ستاره در حال انفجار، که نور برآمده از آن گروهی از کهکشان ها را نابود کرده می پردازد!
نشریه مورد نظر، در بخشی از گزارش خودش، با طرح این پرسش: ” چه کسی آلبرت اینشتین بعدی خواهد بود؟ ” – می نویسد: ” تلاش برای یافتن پاسخ به این پرسش، در شرکتی به نام <اسپارو> جریان دارد؛ که با استفاده از فنّاوری خود، برای تهیه فهرستی از دانشمندان و پژوهشگرانی، که در رابطه با کارهای آلبرت اینشتین فعالیت می کنند و می نویسند استفاده نماید!
مدیران و کارکنان این شرکت، روزانه بیش از ده هزار منبع را بررسی می کنند؛ و بیش از یک میلیون و 300 هزار سند را، در بانک اطلاعاتی خودشان ذخیره می نمایند. این شرکت، با تجزیه و تحلیل کردن نوشته خانم حقانی، وی را یکی از چند هزار نفری می نامد؛ که کارشان شباهت های زیادی با کارهای اینشتین در صد سال پیش دارد. چنانچه این مرکز نوشته است؛ تعداد چهار هزار تن از دانشمندانی، که نوشته ها و نظریات آنها بیشتر به تئوری های آلبرت اینشتین نزدیک هستند. را به عنوان اینشتین های آینده معرفی کرده است!
از میان این تعداد دانشمند، چهار تن از ایشان را، جهت اختصاص دادن این مقام به خودشان، به نشریه ماهنامه فوربس معرفی کرده است. با گزارش اخیر این ماهنامه، و اشاره ای که به نام خانم زهرا حقانی نموده است؛ احتمال تحقق یافتن چنین امر حائز اهمیتی، به مرحله یقین نزدیک تر می شود!
با آرزوی تعلق یافتن این لقب به این هم میهن ارجمند، سرکار خانم دکتر زهرا حقانی، که نه تنها آورنده ی چنین افتخار بزرگی برای ایرانیان است؛ بلکه تاج تفاخر و مباهات، بر سر تمامی بانوان و دوشیزگان ایرانی نیز می باشد!
محترم مومنی