باز هم تکرار بگم بگم؛ جلیلی چگونه نامه وزیر علوم اسبق را تحریف کرد؟

0
297

یکی از ویژگی های مناظره روز جمعه، نزدیکتر شدن سعید جلیلی به نسخه اصلی خود یعنی احمدی نژاد بود که با اجرای سناریویی در مناظرات که به “بگم بگم” مشهور شده، رخ داد.

به گزارش خبرنامه ملّی ایرانیان از انتخاب؛ از جمله این بگم بگم ها، اشاره این نامزد ریاست جمهوری به نامه مصطفی معین، وزیر اسبق علوم بود که مدعی بود در آن، وی خواستار برخورد قضایی و امنیتی با شماری از دانشجویان انجمن اسلامی مستقل شده است.

این موضوع ظاهرا از قبل با عزیزان رسانه ای خبرگزاری های مستقل!؟ هماهنگ شده بود تا بلافاصله بعد از مناظره، آنها تصویر نامه مورد اشاره را منتشر کرده و مدعای جلیلی را درست جلوه دهند و بعد هم در سایت های رنگارنگ مختلف بازنشر شد.

با این حال، کمی دقت در متن این نامه نشان می دهد محتوای این نامه با آنچه جلیلی از آن روایت کرد، تفاوت دارد.

طبق گزارش خبرگزاری تسنیم، جلیلی با اشاره به این نامه گفت: این خیلی بی‌سابقه است که وزیر علوم وقت آقای معین، نامه‌ای به رییس‌جمهور می‌نویسد که با 50 دانشجوی عضو انجمن اسلامی مستقل که جلوی وزارت علوم رفته‌اند و اعتراضی کرده‌اند با آنها برخورد امنیتی، قضایی، اطلاعاتی و سیاسی و حقوقی شود.

با این حال بررسی متن نامه نشان می دهد اولا موضوع بیش از یک تجمع مقابل وزارت علوم بوده و ثانیا نکته مورد اشاره معین، بیش از آن که اصل این تجمع باشد، یک فرایند برنامه ریزی شده با همکاری روزنامه های دولتی نظیر کیهان و جام جم و نیز صداوسیما در نحوه پوشش این موضوع و طرح موضوع تعطیلی دانشگاه ها و انقلاب فرهنگی مجدد بوده است.

 13920317212126671648005

در واقع این یکی از ده ها سناریوی ایجاد تنش هماهنگ برای دولت خاتمی بوده که با آتش تهیه سنگین کیهان و صداوسیما دنبال شده بود و وزیر وقت علوم هم بر خلاف مدعای جلیلی، نه خواستار برخورد امنیتی با دانشجویان، که خواستار بررسی کامل کل قضیه شده است.

اکنون باید پرسید کدام یک از آن 50 دانشجوی مورد اشاره مورد برخوردهای شدید این سالهای کمیته انضباطی و یا محرومیت از تحصیل قرار گرفته اند؟ آیا مقایسه ی وضعیت و فضای تحصیلی دانشجو در دوران خاتمی و امروز، اساساً منطقی است؟ آمار خود گواه است.

مقاله قبلیغرضی: من رییس جمهور بشو نیستم
مقاله بعدیتجمع حامیان عارف مقابل صداوسیما
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...